Tweak Pikabu Lite (Beklenen Tweak)

excelword

Aktif Üye
iOS Theme
Telegramda sohbette arıyordum arkadaşlar. Efsane tweak geldi özellikle iphone x i olanlar kurmalı bence... Geliştirici yeni repo açmış ios 12’de çalışıyor.

Yeni nesil modern volume hud.
iPhone X te çentiğe ekler.

Not: Darko mode için telefonunda eclipse ve noctis kullananlar tweaki kurduktan sonra pikabu ayarlarını
15dc73f187493d131e92d08d855d3cfc.jpg

dark tinti white light tintide white yapsınlar. Yoksa gözükmüyor.

Repo:

ADraXp.png

Moderatör tarafından düzenlendi:
Hocam kendim kurdum ios 12 ekran görüntüsü bana ait safe mode felan atmıyor. Sen eğer bunun haricinde başka volume hud tweaki kullanıyorsan çakışmıştır.
Çok haklısın gözden kaçırdım dediğin gibi farklı bir HUD yüklü,çakışıyor
Teşekkürler

Ne işe yarıyor kardeş bilmeyenler için bende dahil açıklarmısın

Ses açıp kaparken çıkan hud’u değiştiriyor. İphone x lerde bulunan çentiğin soluna alıyor ekranda kocamam ses açma kapama bölümü çıkmıyor. Nasıl göründüğü ise ekran resminde belli sol üstte... @ANKARALI

Telegramda sohbette arıyordum arkadaşlar. Efsane tweak geldi özellikle iphone x i olanlar kurmalı bence... Geliştirici yeni repo açmış ios 12’de çalışıyor.

Yeni nesil modern volume hud.
iPhone X te çentiğe ekler.

Not: Darko mode için telefonunda eclipse ve noctis kullananlar tweaki kurduktan sonra pikabu ayarlarını
15dc73f187493d131e92d08d855d3cfc.jpg

dark tinti white light tintide white yapsınlar. Yoksa gözükmüyor.

Repo:

ADraXp.png
Tweak ayarlarında İsteğe bağlı konumlandırma pasif durumda, sizde de öylemi?

Sonus a boşa para vermeye gerek yokmuş demek ki gayet güzel oldu dostum teşekkür ederim.

Hocam dock ve ikon ayarların hatta genel ekran tweaklerin nelerdir ? Söyleyebilir misin :) Çok hoşuma gitti @alknhcgl

iOS 12.1.2 ye nasıl tema atıyoruz bi türlü yapamadım

ios11 e uyumluluğu var mı (6s) byebyehud kullanıyorum hoş bir tweak ama değişiklik iyidir:)

@RimeX ben bunu ios 11 de kullanıyordum, ayrıca isteğe bağlı konumlandırma kısmı çalışıyordu, simgeyi wifi simgesinin hemen yanına almıştım çok şık duruyordu, fakat ios 12 den midir anlamadım isteğe bağlı konumlandırma kısmı kapalı, sadece sağ-orta-sol konumu seçiliyor.

@sorsorustur , @Sertug Temanın adı Concept13 foruma ekledimm.

Link: Tema - Concept13

Tema Görseli: 10596

@sorsorustur Hocam genel ekran tweaki orda gözüken tema harici dock var. Onuda FloatingDockPlus ile yaptım repo packix.FloatinDockPlus ücretli fakat aynı işi floatindock ta görüyor tercih sana kalmış.

Packix Repo:

@RimeX Hocam tweak zaten ios 11 için vardı, geliştirice 12 sürümü için güncelleme yaptı. Kendim denemedim ancak ios 11 de çalışacaktır diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Geri