Neler yeni

Çözüldü PicsArt pro yapma

Empity

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Yanlış yere açmamak için konu dışı kısmına açtım 2 sorum olacak 1) jailbreak yaptım telefon çöktü kurtarmak için sıfırladım iOS 12.3 olmuş geri 12.2 yapabilir miyim
2)PicsArt pro yapmak için araştırdım formda filzayı önermişler ama sanırsam sadece jbli cihazlarda oluyor çünkü terminalde hata gibi bir hata veriyor başka yapabileceğim bir yolu var mı bunun

Büyük ihtimalle shsh kayıtlarını almamışsınız geçmiş olsun bir uygulamayı pro yapmak için jb gerekli

Geri dönemezsin

iOSGods sitesinden araştır. Varsa orada vardır.
[automerge]1563052829[/automerge]
Büyük ihtimalle shsh kayıtlarını almamışsınız geçmiş olsun bir uygulamayı pro yapmak için jb gerekli

iOSGods’ta oluyor hocam jbsiz. Denemedim ama jb’li jb’siz diye seçenekleri var.

12.2 geri dönemezsiniz sürümünüzde kalın.
Filzayı yükleyebilmeniz ve Dosya sisteminde değişiklik yapabilmeniz için cihazın jailbroken olması gerekli.

ne kadar doğru bilemiyorum fakat jbsiz panda helper, tutu app gibi uygulamalar ile yüklenebileceğini biliyordum. eğer uygulama o tarz mağazalarda var ise kullanabilirsiniz

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1-2 hafta önce yanlışlıkla picsArt üyeliğini gold yaptım, uygulamaya girdiğimde yanlışlıkla satın ala tıkladığımda vazgeçince locallapstore yüklü olduğundan gold üyeliğe geçiş yaptı ve telefon jb değilkende gold gözüküyor siz de deneyebilirsiniz

Birisinin patchlenmiş halini ipa yapıp vermesi lazım.Tabi jb olmadığı için imza sorunu falan olacaktır Impactor'dan imzalatman gerekecektir sürekli.

%100 çözüm = internet bağlantını keserek girdiğin zaman otomatik Pro oluyor interneti açarsan normale dönüyor eğer işe yaramazsa 3 günlük deneme al iptal et dediğimi yap ben bu şekilde jbsiz kullanıyorum

Yanlış yere açmamak için konu dışı kısmına açtım 2 sorum olacak 1) jailbreak yaptım telefon çöktü kurtarmak için sıfırladım iOS 12.3 olmuş geri 12.2 yapabilir miyim
2)PicsArt pro yapmak için araştırdım formda filzayı önermişler ama sanırsam sadece jbli cihazlarda oluyor çünkü terminalde hata gibi bir hata veriyor başka yapabileceğim bir yolu var mı bunun
aynn

Selamlar konu başlatma yetkim yok ancak IMEI atma hakkında bilgisi olan var mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri