Çözüldü phoenix hata

corpse35

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
3 Tools programı ile Flash&jailbreak/ ios 9.1 9.3.5 jail break kısmından update ettim tablet ekranına phonenix sembolu geldi gelen mailli içeriğe güvendim fakat phoenix simgesine tıklayıp açtığımda your ipad2,5 is not jail broken ekranı çıkıyor tableti dfu moda alıp tekrar yükleyip denedim problem devam ediyor konuylu ilgili yardımcı olabilirseniz sevinirim

3 Tools programı ile Flash&jailbreak/ ios 9.1 9.3.5 jail break kısmından update ettim tablet ekranına phonenix sembolu geldi gelen mailli içeriğe güvendim fakat phoenix simgesine tıklayıp açtığımda your ipad2,5 is not jail broken ekranı çıkıyor tableti dfu moda alıp tekrar yükleyip denedim problem devam ediyor konuylu ilgili yardımcı olabilirseniz sevinirim

Son sürüm yükleyin yani 9.3.6 sonra işlemleri tekrarlayın

Alttaki yazıya tıklayacaksın 😭
Prepare For Jailbreak

Ekli dosyalar

• 9AFCF6B5-BB27-421E-BAC6-0F6A13E43E6D.png
    9AFCF6B5-BB27-421E-BAC6-0F6A13E43E6D.png
    15.2 KB · Görüntüleme: 19
son sürüm bende 9.3.5 alttaki yazıya tıkladığımda ise Your copy of Phoenix includes a free mixtape. You may download the mixtape now or acces it later by opening the phonenix app and choosing mixtape player yazıyor mix tape playermi indirmm gerekli ?

son sürüm bende 9.3.5 alttaki yazıya tıkladığımda ise Your copy of Phoenix includes a free mixtape. You may download the mixtape now or acces it later by opening the phonenix app and choosing mixtape player yazıyor mix tape playermi indirmm gerekli ?
O yazı sandığın gibi değil 🙂
“ Phoenix kopyanız ücretsiz bir mixtape içerir. Mixtape'i şimdi indirebilir veya phonenix uygulamasını açıp mixtape oynatıcıyı seçerek daha sonra erişebilirsiniz.“

yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişim orda tıkamışım desenize :) teşekkür ederim oldu

Ne Yaptısam Ne etimse olmadı elimde bitane ipad2 var jailbreaktr phoenix ipad 2 ne yptımsa olmuyor lütfen bi yardım edin teamwiwer vereyim yapın lütfen ne oluır

benim ipad mini de de phoneix ile attım ama instagram fln hiç açılmıyor. bir kac tane uygulamadan attırmama tweak lerini de denedim olmadı

Geri