Phœnix - iOS 9.3.5 Jailbreak (32-bit)

hocam iyi akşamlar 7460 hata kodu alıyorum ne olabilir apple id doğru giriyorum yapamadım bir kaç denedim.

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    48.9 KB · Görüntüleme: 34
arkadaşlar. kendi kullandığımız apple id adresini girmeyin sakın. ben grdim bana ingilizce olarak mail gelmiş ve birşeyler satın alınmaya çalınmış. apple destekle görüştüm hemen şifremi vs değiştirdim. dikkat edin.

Son düzenleme:
arkadaşlar. kendi kullandığımız apple id adresini girmeyin sakın. ben grdim bana ingilizce olarak mail gelmiş ve birşeyler satın alınmaya çalınmış. apple destekle görüştüm hemen şifremi vs değiştirdim. dikkat edin.
Cydia Impactor dışındaki uygulamalarda fake id kullanın uyarısını yaptık zaten. Size gelen mailin Cydia Impactora girilien id ile ilgisi olmadığından emin olabilirsiniz. Ayrıca mesajınızı forum kurallarına uygun şekilde yani bold kullanmadan yazın

Cydia Impactor dışındaki uygulamalarda fake id kullanın uyarısını yaptık zaten. Size gelen mailin Cydia Impactora girilien id ile ilgisi olmadığından emin olabilirsiniz. Ayrıca mesajınızı forum kurallarına uygun şekilde yani blod kullanmadan yazın
tamam ben de bilgi vermek amaçlı yazdım zaten, ayrıca 24 aralıkta bir mesaj daha yazmıştım.

ip4 için sormuştum güncelleme var 9.3.5 bu durumda ip4 bu srüm için jb olmuyor doğrumu

Senin cihaz iPhone 4 mi yoksa 4s mi ?

iPhone 4 : son sürüm 7.1.2
iPhone 4s : son sürüm 9.3.5
Her ikisi içinde JB mevcut

Senin cihaz iPhone 4 mi yoksa 4s mi ?

iPhone 4 : son sürüm 7.1.2
iPhone 4s : son sürüm 9.3.5
Her ikisi içinde JB mevcut

demesen farketmeyecektim normalde telefonun arkasında s lerde s yazıyor diye bundada göremeyince ip4 sandım s miş yav :)

Merhaba ipad 2 cihazıma jailbreak yaptım 9.3 5 sürüm cihazım , cydia yüklendi ama kaynakların içi boş hiçbir uygulama yok neden acaba yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Merhaba arkadaşlar ipad 3 var skype kurmak istiyorum eski sürüm olduğu için kullanamıyorum bunun için bir tweak öneri varmı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba arkadaşlar ipad 3 var skype kurmak istiyorum eski sürüm olduğu için kullanamıyorum bunun için bir tweak öneri varmı

Jailbreak yapabildiniz mi cihaza ? Versiyonunuz kaç ?

Jb yaptım 9.3.5

Arkadaşlar mini ipade yükledim. cydiaya giriş yapıyorum. gerekli güncelleme yapmak istediğimde pangu7.1-7.1.x kaldırılamıyor veya güncellenemiyor. bu sebepten de hiçbir tweak yükleyemiyorum. yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar mini ipade yükledim. cydiaya giriş yapıyorum. gerekli güncelleme yapmak istediğimde pangu7.1-7.1.x kaldırılamıyor veya güncellenemiyor. bu sebepten de hiçbir tweak yükleyemiyorum. yardımcı olursanız sevinirim

ipa Mini son sürüm IOS 9.3.5‘dir... DFU Moduna al tekrar 9.3.5 ile sıfır bir kurulum yap sonra tekrar PhönixJB ile JAİLBREAK yap

Geri