Phœnix - iOS 9.3.5 Jailbreak (32-bit)

iPad 3 var evde.
Çocuğa oyun indirdim uygulama içi alım ile bazı özellikleri açayım dedim.
Bir türlü olmadı kardeşim ;)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DfU Moduna al sıfırla IOS 9.3.6 yükle ve tekrar JB yap burdan

Elimde ipad 1 var 9.3.5 sürümünde Cydia Impactor yükledim phoenix i sürükleyip mail adresi ve şifreyi girdikten sonra bu hatayı alıyorum yardımcı olabilirmisiniz ?

Ekli dosyalar

• hata.jpg
    hata.jpg
    50.8 KB · Görüntüleme: 52
Elimde ipad 1 var 9.3.5 sürümünde Cydia Impactor yükledim phoenix i sürükleyip mail adresi ve şifreyi girdikten sonra bu hatayı alıyorum yardımcı olabilirmisiniz ?

3UTools ile Jailbreak/flash bölümünden phönix yükleyin

Cydia impactor mazide kaldı ve çalışmaz..

Cevabınız için teşekkürlr ddiğiniz gibi 3uTools ı indirdirdim kablo ile bağlayınca sürümü otomatik gördü zaten flash bölümünden güncellemeyi grçkleştirdim phoenix ekrana geldi izin verip doğruladım sonrasında phoenix simgesine tıklayıp içine girdiğimde Your ipad2,5 is not jail broken diye bir ekran çıkıyor

3d tools 9.3.5 i destekliyor, 9.3.6 yı desteklemiyor.
çok ilginç.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba iPad 2 cihazım 9.3.5 sürümünde. Cydia Impactor kısmında cihazımı görmüyor, iTunes açtığım zaman görüyor fakat ipa dosyası Impactor içine atılmıyor. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Merhaba iPad 2 cihazım 9.3.5 sürümünde. Cydia Impactor kısmında cihazımı görmüyor, iTunes açtığım zaman görüyor fakat ipa dosyası Impactor içine atılmıyor. Lütfen yardımcı olur musunuz?

3UTools ile JB/flash bölümünden Phonix Jailbreak kurun

• Like
Reactions: mrf
YouTube birtürlü yükleyemedim ipad 2 9.3.5 sürüm var efsane yazdıklarının hepsini yaptım cydia da bulamıyorum
[automerge]1580487828[/automerge]
Yardımcı olursanız sevinirim

Ekli dosyalar

• image.png
    image.png
    1.6 MB · Görüntüleme: 46
  • image.png
    image.png
    70.5 KB · Görüntüleme: 30
YouTube birtürlü yükleyemedim ipad 2 9.3.5 sürüm var efsane yazdıklarının hepsini yaptım cydia da bulamıyorum
[automerge]1580487828[/automerge]
Yardımcı olursanız sevinirim

Daha önce YouTube yükledinmi var olan AppleID ile ?

00:30:08 Due to the adjustment of the apple server, the jailbreak feature is temporarily unavailable00:30:08 Elapsed Time: 00:00:00

böyle bir hata alıyorum sebeni nedir acaba?

bu hatayı alıyorum çözemedim neden acaba

Ekli dosyalar

• unknown.png
    unknown.png
    266.3 KB · Görüntüleme: 27
Geri