Neler yeni

PC Donuyor

Sinanishik2

Banned
Yasaklı
Merhaba arkadaşlar bilgisayarım 20-30 dakika boyunca açık kaldığında aniden donuyordu iki gündür araştırıyorum ve sonunda sorunun ne olduğunu buldum ama çözümünü bilmediğim için size danışayım dedim
Bozuk bi usb girişi var ve bunu nasıl halledebilirim bilmiyorum lütfen yardımcı olun
8d6ebe79c33c608ee82a95537935301a.jpg

Merhaba arkadaşlar bilgisayarım 20-30 dakika boyunca açık kaldığında aniden donuyordu iki gündür araştırıyorum ve sonunda sorunun ne olduğunu buldum ama çözümünü bilmediğim için size danışayım dedim
Bozuk bi usb girişi var ve bunu nasıl halledebilirim bilmiyorum lütfen yardımcı olun
8d6ebe79c33c608ee82a95537935301a.jpg

go to technopat.net

Selamlar. Anakartın chipset driverlarını güncelleyin
sorun ortadan kalkar. Windows kendi driverlarını kuruyor veya güncelliyor ise sorun yaşarsınız. Aida64 yükleyip anakart marka model bulursunuz.

Selamlar. Anakartın chipset driverlarını güncelleyin
sorun ortadan kalkar. Windows kendi driverlarını kuruyor veya güncelliyor ise sorun yaşarsınız. Aida64 yükleyip anakart marka model bulursunuz.

Gerekli her şeyi zaten asus’un web sitesinden indirdim bugün format attım hala aynı bir de güncellemeler kapalı

fanlarının içi temiz mi? işlemci ekrankartı veya anakart chipseti ısınıyor olabilir. not: power içerisi de çok tozluysa yapar.

Geri