Neler yeni

Pc Donanımından Anlayan varmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Atakan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Atakan

Banned
Yasaklı
1000 tl bütçe ile aliexpress’ten sağlam donanımlı pc toplamayı düşünüyorum 🤔
Bu konuda tecrübeli yada bu konulardan anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

1000TL'ye sağlam donanımlı pc toplayamazsın bütçeyi arttırman gerekiyor

1000 tl bütçe ile aliexpress’ten sağlam donanımlı pc toplamayı düşünüyorum 🤔
Bu konuda tecrübeli yada bu konulardan anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

kardeşim 30 euro sınırı var aşarsan vergi ödemek zorundasın yani 1000 tl topayalamazsın onun yerine vatan veya sinerji bilgisyardan bakabilirsin kendine

Vatan bilgisayarı kesinlikle tavsiye etmiyorum daha uyguna bulabileceğin bi çok yer var vatan da bilgisayar yada oem fiyatları çok çok pahalı

Son düzenleme:
Çinden sadece işlemciyi getirmen mantıklı olur, 1000 TL lik bilgisayar toplayacaksan;

İşlemci: Intel Xeon E5450 ya da Xeon X5460 alabilirsin, aliexpresste 22 dolar civarı
Anakart: 775 pin DDR3 destekli G41 Chipsetli anakart, ASUS P5G41T-M LX ya da GIGABYTE GA-G41M COMBO 100-150 TL civarı
RAM: Buna uyumlu kingston un KVR ram ları takabilirsin, 4 + 4 = 8 GB (zaten anakart max 8 destekliyor) 150 - 170 TL civarı
Güzel bir ekran kartıyla piyasadaki oyunların neredeyse tamamını oynayabilirsin. Sorun şu ki ekran kartı bu sistemin tamamından daha pahalı :D

Gerisini de 1000 TL ye tamamlarsın artık :D

Geri