Neler yeni

Paypal ile Tweak Satın Alma

Azerbaycan’ı seçerek tek seferde hallettim.
Sadece Türkiye de kapanmadan önce satın alırken onaylama icin telefona kod geliyordu. Şimdi tek sefer sorgusuz işlem yapıyor ve sakat bir durum. Numara girerken home seçip sallamıştım. Paypal’dan cep no ekledim fakat satın almalarda onaylama msj gelmiyor direk satın alma gerçekleşiyor. Sanki TR hesabında iken msj geliyordu.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
En sonunda oldu

31fd376083cfc9bddf9bf9c6b42ff4de.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

AudioRecorder ve callbar aldım . Teşekkürler.

@iphone67
Tweak kurulumumdan sonra böyle br güncelleme geldimi?

0989274401ab6a2d58032a69a2c8bc7c.jpg

Cihazda aynı sürüm olmasına rağmen güncelleme gösteriyor.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,
Defalarca Amerika’dan sanal kartımı tanıyamadığım için Azerbaycan dan tanıtınca oldu bilginize.

Aynen öyle fake adresten sectim paypal hesabımı alırken Azerbeycan sectim vpn Amerika daha sonra satın alırken vpn kapattım direk satın aldı

Aynen öyle fake adresten sectim paypal hesabımı alırken Azerbeycan sectim vpn Amerika daha sonra satın alırken vpn kapattım direk satın aldı

Peki hangi kartı kullandınız acaba?

Olmuyor bir türlü. 50 tane hesap açtım. Paypal mevcut kredi kartlarımı kabul etmiyor. Garanti kredi kartı başvurusu mu yapmak lazım illaki? Vay arkadaş ya?

Ben sabah callbar ve AudioRecorder ı aldım ama şimdi yine alım yapmıyor anlamıyorum.

Selamlar, ben ilk sayfadaki anlatılanlar ile bir hesap açtım. Fakat sadece bir kere kullanabildim. Çünkü hesabıma tekrar girmek istediğimde benden telefon numarasını istiyor ve ben o anki girdiğim numarayı hatırlamıyorum. Bu sorguyu atlatmanın yolu var mıdır?

Selamlar, ben ilk sayfadaki anlatılanlar ile bir hesap açtım. Fakat sadece bir kere kullanabildim. Çünkü hesabıma tekrar girmek istediğimde benden telefon numarasını istiyor ve ben o anki girdiğim numarayı hatırlamıyorum. Bu sorguyu atlatmanın yolu var mıdır?
Muhtemelen her girişte vpn açık olması lazım. Eğer vpn kapalıyken girerseniz sanırım böyle bir problem oluşuyor.
Ben de bir türlü kart bilgisi giremiyorum. Hesabım Almanya. En son garanti sanal banka kartını girdim. Mastercard. Oldu gibi. Kartı onaylamak için hesabınızdan 1,5TL çekeceğiz diye bir yazı çıktı. Tamam dedim. Bir baktım 1,5Euro karşılığı 11,90tl gibi para çekilmiş. Sonra ekstrede görünen 4 basamaklı kodu girdim. Kartı kabul etti. Daha sonra hesaptaki parayı usd yaptım. Euro'yu kaldırdım. Kart limitini 40tl yapmıştım. Muhtemelen limit 5 usd bir satın alma yaparken, usd yerine 5 euro gibi işlem yapmaya çalışıyor. Biraz bekleyip yarın tekrar deneyeceğim. Belki kart henüz tam olarak aktif olmadı. Anlamadım gitti şu işi.

Muhtemelen her girişte vpn açık olması lazım. Eğer vpn kapalıyken girerseniz sanırım böyle bir problem oluşuyor.
Ben de bir türlü kart bilgisi giremiyorum. Hesabım Almanya. En son garanti sanal banka kartını girdim. Mastercard. Oldu gibi. Kartı onaylamak için hesabınızdan 1,5TL çekeceğiz diye bir yazı çıktı. Tamam dedim. Bir baktım 1,5Euro karşılığı 11,90tl gibi para çekilmiş. Sonra ekstrede görünen 4 basamaklı kodu girdim. Kartı kabul etti. Daha sonra hesaptaki parayı usd yaptım. Euro'yu kaldırdım. Kart limitini 40tl yapmıştım. Muhtemelen limit 5 usd bir satın alma yaparken, usd yerine 5 euro gibi işlem yapmaya çalışıyor. Biraz bekleyip yarın tekrar deneyeceğim. Belki kart henüz tam olarak aktif olmadı. Anlamadım gitti şu işi.

Vpn ile denerim, sağol tavsiye için. Hesaptan para çekmesi de paypal ın hesap doğrulaması için gerekli sanırım. O para sonra geri ödeniyor.

Vpn ile denerim, sağol tavsiye için. Hesaptan para çekmesi de paypal ın hesap doğrulaması için gerekli sanırım. O para sonra geri ödeniyor.

Alakası yok bence para çekmesi hesapı e posta ile doğruluyorsun benden para çekmedi

Hesap oluşturmada sorun yok. Sorun paypal kredi kartlarını kabul etmiyor.

Geri