Neler yeni

Paypal ile Tweak Satın Alma

Adres kısmında bana yardımcı olabilirseniz sevinirim? Denemelerime rağmen başaramadım.

hocam ben ziraat kartımı ekledim hiç para yoktu içinde ama kart başarıyla eklendi dedi. kart paypalda dursa artık kaldırmasam kartı bir şey olurmu ?

yapı kredi olmadı enpara denedim oldu:)
[automerge]1552247652[/automerge]
hocam ben ziraat kartımı ekledim hiç para yoktu içinde ama kart başarıyla eklendi dedi. kart paypalda dursa artık kaldırmasam kartı bir şey olurmu ?

bence silin kartı.. parayı cekenler otomatik ödeme tanımlarsa haberiniz olmadan para cekilir.

yapı kredi olmadı enpara denedim oldu:)
[automerge]1552247652[/automerge]

bence silin kartı.. parayı cekenler otomatik ödeme tanımlarsa haberiniz olmadan para cekilir.
dogru diyorsunuz hocam tweak satın alıp kartı silmek lazım dediginiz gibi

Fake Adress USA olarak Google da aratırsanız adres siteleri çıkacaktır, bunları kullanabilirsiniz

Paypal hesabı aldım çok şükür, ama y kredi, Finansbank sanal kart ile şu hatayı alıyorum. Aslında alışveriş yapmıştım bunlarla. Sanal kartları iptal edip tekrar alayım dedim onu da yapamadım, şaşırdım kaldım.
e389349360856316c58238b6c0ebc497.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Paypal hesabı aldım çok şükür, ama y kredi, Finansbank sanal kart ile şu hatayı alıyorum. Aslında alışveriş yapmıştım bunlarla. Sanal kartları iptal edip tekrar alayım dedim onu da yapamadım, şaşırdım kaldım.
e389349360856316c58238b6c0ebc497.jpg

PayPal değil banka kaynaklı bi sorun kartlarınız yurtdışı kullanımlarına açık mı? Ben Garanti Bankası Sanal Kart üzerinden sorunsuz alışveriş yapıyorum

PayPal değil banka kaynaklı bi sorun kartlarınız yurtdışı kullanımlarına açık mı? Ben Garanti Bankası Sanal Kart üzerinden sorunsuz alışveriş yapıyorum

Açık kardeş,

Açık kardeş,

PayPal’ın verdiği hata banka kaynaklı diyor banka ile iletişime geçin demiş, farklı bir bankadan kartınız varsa onu deneyebilirsin.

Yazık oldu ya, paraf sanal kart yaptım, kabul etti, ev telefon nosuna check in istedi. 3 sanal kart ve kaçıncı maili yedi bu ya.
Y Kredi, finans, paraf.

Yazık oldu ya, paraf sanal kart yaptım, kabul etti, ev telefon nosuna check in istedi. 3 sanal kart ve kaçıncı maili yedi bu ya.
Y Kredi, finans, paraf.

vpn bağlantısı kesilmiş olabilir, bende de ilk iki hesabımda ilk tweak alımından sonra check in istemişti son hesapta 3 tweak aldım sorun olmadı hala. Kartı hesabı açınca eklemeyin, tweak satın alırken ekleyin
Not: Tüm hesaplarda da aynı kartı kullandım.

vpn bağlantısı kesilmiş olabilir, bende de ilk iki hesabımda ilk tweak alımından sonra check in istemişti son hesapta 3 tweak aldım sorun olmadı hala. Kartı hesabı açınca eklemeyin, tweak satın alırken ekleyin
Not: Tüm hesaplarda da aynı kartı kullandım.

Zaten tweak alırken eklemeye çalıştım,
6f6abea10462f42865c6eb9b24f28882.jpg

Mesajı tam okudunuz umarım :) sonraki hesaplar için de böyle yapın

Mesajda ne diyor tam olarak kardeş
Telefon Amerika telefonu, next deyince code gelemiyor haliyle

Son düzenleme:
Birden fazla cihazda tweak kurulumu halen sağlanıyorsa ,

Noctis 12 1.99$
Callbar XS 3.99$
Audio Recorder XS 3.99$

Şimdi Sen Geliştirici olsan !! Bu yazdığın kelimeler sence Sağlıklı olurmu senin için ??

JailbreakTR

2 paket sigara yerine tweak alabiliriz. Geliştiriciler 1-2 cihaza müsade eder diye düşünüyorum.
Yanlış anlam oluşturduğum icin kusura bakmayın.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar lütfen şu işe bir el atın .
9bb6896e388f58345702357dd9f1d5e8.jpg

Eposta doğrularken böyle bir hata verdi parolayı yazarken parolamı doğru girdiğim halde

(Bilgilerinizden bazıları doğru değil. Lütfen tekrar deneyin.)

Geri