Çözüldü Panda helper vip sorunu

Mhmmd34

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhaba panda vip kurdum cihazım ips 11.3.1 jailbreakli ama youtube ++ kurunca şu hatayı alıyorum
Ücretsiz panda helper sürümüne yönlendiriyoe

Ekli dosyalar

• 4A8EC03E-92C9-46E5-88BF-63120D023E38.jpeg
    4A8EC03E-92C9-46E5-88BF-63120D023E38.jpeg
    1 MB · Görüntüleme: 28
Konu başlığını düzenlerseniz konu açma kurallarına uymuş olursunuz bilginize :okay:

Merhaba panda vip kurdum cihazım ips 11.3.1 jailbreakli ama youtube ++ kurunca şu hatayı alıyorum
Ücretsiz panda helper sürümüne yönlendiriyoe

Hata değil profile tıklıyorsun seni yönlendirmesi lazım tekrar uygulamaya

Tarayıcıya yönlendiriyor açınca panda helper vip ödeme sayfasına gidiyor

fba33e143e22553976b9eda7de9c0c86.jpg

DEVAM ETTİM DÜZELDİ AMA REKLAM GELMEYE BAŞLADI MAALESEF

Konu açma kurallarını lütfen okuyun. Konu başlıklarını tamamen büyük harfle açmıyoruz.

Selamın aleyküm jailbreakla ilgili sorunum var jail break nasıl yapıcam telefonum iphone 6s plus gğncellemem en son ki güncelleme lütfen yardımcı olun nolur
[automerge]1548381814[/automerge]

Bana yardımcı olur musun lütfen?
Yorumlarda görmüşsünüzdür kurallar olduğunu. Arkadaşın konusu farklı. Siteye bi göz gezdirin lütfen

Kuralların olduğunu gördüm ancak daha yeni kayıt oldum yardımcı olabilecek kimse yokmu

Kuralların olduğunu gördüm ancak daha yeni kayıt oldum yardımcı olabilecek kimse yokmu
En azından farklı bir konu açıp yardım isteyebilirsiniz. Son sürüme jb yok ayrıca sürümünüzde kalın şimdilik

Panda helper vip veya appcake vip kullanmak istiyorum jbsiz cihazımda üye olabileceğim yada bu işlerle ilgilenene yardımcı olabilecek arkadaş var mı paypal kapalı

Yardımöö
[automerge]1561303309[/automerge]
Panda helper vip nasıl yapacağım yardım edebilir misiniz

Geri