Panda helper ve tutuapp

Batuhanakkas

Aktif Üye
JailbreakTR
Yasaklı
Panda helper uygulamasından bişey indirilmiyor şuan indirdim”LİTE” sürümü iniyor ordanda bişey inmiyor tutuapp da aynı sorun var bu uygulamalar “FİX”mi yedi birde bu uygulamalar benzer önerdiğiniz uygulamalar varmı tweakbox appvaley harici :)

Cihaz
iPhone 6s Plus
Sitelerde bildiyim kadarıyla sertifka sorunları dsvam ediyor..... bu siteyi dene bide

Bu siteleri neden kullanıyorsunuz? Cihazlarınız jb'siz mi? JB'li ise neden kullandığınıza anlam veremiyorum gerçekten :)

Acil yardım diyince birşey değişmiyor bilginize;)

Panda helper uygulamasından bişey indirilmiyor şuan indirdim”LİTE” sürümü iniyor ordanda bişey inmiyor tutuapp da aynı sorun var bu uygulamalar “FİX”mi yedi birde bu uygulamalar benzer önerdiğiniz uygulamalar varmı tweakbox appvaley harici :)
Ayni sorun bendede var cihazimda jb yok bu gibi uygulamalardan hicbirsey indiremiyorum inse bile gri sekilde kaliyor acilmiyor ve profiller kismindada hicbirşey gözükmüyor.

Peki jb yaptigimiz zaman tweakbox tutuapp gibi uygulamalarin yaptigi islemleri yapabiliyomuyuz ve en iyi en saglam jb yöntemi bilgisayarsizmi bilgisayar araciligi ile mi yapmak ve nasil yapabilirim bu konular hakkinda pek bilgim yok yardimci olursaniz sevinirim :)

@nameless Jailbreak yapabilmeniz için öncelikle telefonunuzun sürümünün Jailbreak uyumlu olması gerekmektedir.
Sonrasında jailbreak yaptığınızda bu sitelerde kullandığınız uygulamaların tweak dediğimiz eklentileri cydia içerisinde bulunmaktadır. Hem kendi imzanızla uygulama yüklersiniz kafanız rahat olur. Ve sonsuz içerik. Cydia hayattır . :)

Şu an jailbreak için en iyi yöntem bilgisayar yoluyla olduğunu düşünüyorum.

@nameless Jailbreak yapabilmeniz için öncelikle telefonunuzun sürümünün Jailbreak uyumlu olması gerekmektedir.
Sonrasında jailbreak yaptığınızda bu sitelerde kullandığınız uygulamaların tweak dediğimiz eklentileri cydia içerisinde bulunmaktadır. Hem kendi imzanızla uygulama yüklersiniz kafanız rahat olur. Ve sonsuz içerik. Cydia hayattır . :)

Şu an jailbreak için en iyi yöntem bilgisayar yoluyla olduğunu düşünüyorum.
İos sürümü 12.2 cihaz iphone 6

Malesef şu an için bulunduğunuz sürümde jailbreak bulunmuyor. Beklemede kalın. :)

Benim cihaz A12 daha 12.1 ben gelmesini bekliyorum

Geri