Neler yeni

Çözüldü Paket Güncellemesi Cydia Kayboldu

• Konu Sahibi Konu Sahibi CAGRI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yok yok geliyor. Bizzat ben denedim :) Zaten güncelleme yaparken birşeye dikkat ettin mi bilmiyorum kaldırırken cydia Gui only yazıyor. Yani sadece gui kaldırıyor arayüzü yani arka planda telefonun içerisinde cydia zaten var ve çalışmaya devam ediyor :)

Yok yok geliyor. Bizzat ben denedim :) Zaten güncelleme yaparken birşeye dikkat ettin mi bilmiyorum kaldırırken cydia Gui only yazıyor. Yani sadece gui kaldırıyor arayüzü yani arka planda telefonun içerisinde cydia zaten var ve çalışmaya devam ediyor :)

Gui dediği zaten cydianın kendi uygulaması olmuyor mu?
Kaldırdığı halde uicache ile geliyorsa bekleyin bir süre sonra kendiliğinden gelmesi gerekir. Bir yanlışınız var gibi.

Gui dediği zaten cydianın kendi uygulaması olmuyor mu?
Kaldırdığı halde uicache ile geliyorsa bekleyin bir süre sonra kendiliğinden gelmesi gerekir. Bir yanlışınız var gibi.
Gui dediği şey arayüz oluyor yani simge aslında core değil yani. Simgesi siliniyor sadece arka planda cydia durur. Uicache yaptığınızda cydianın geri gelmesi guinin geri yüklenmesidir.

Mterminal'i indirebileceğim bir repo var mı? bingner reposunu sileo'ya ekliyorum ama mterminal çıkmıyor.

mterminal indir cihazına sonra eğer şifre sorarsa id kısmına root şifre kısmına alpine yaz sonra uicache -all komutunu ver . İşlem bittikten sonra ekrana gelir cydia.

NewTerm2'yi kurdum uicache -all komutunu verdiğimde invalid option --l hatası veriyor

su ya da root yazın password sorarsa alpine yazın sonra root erişimi sağlanmış olacak. Ondan sonra verdiğim komutu çalıştırın.

su ya da root yazın password sorarsa alpine yazın sonra root erişimi sağlanmış olacak. Ondan sonra verdiğim komutu çalıştırın.

Root şifresi ile giriş yaptım, uicahce --all da yaptım (çift tire işareti gerekiyormuş) ama cydia gelmedi maalesef (respring de yaptım)

• uicache
  • apt-get update
  • /etc/rc.d/substrate; killall -9 SpringBoard
Bu komutları dene birde onlar da olmaz ise bu repodan cydia yükle :) hatta ilk bu repoyu ekleyip deneyebilirsin.

Bu adımlar olmazsa tekrar jb yap cihazını ve sonra tekrar dene komutları. Olması lazım.
[automerge]1557921857[/automerge]

Bu adımlar olmazsa tekrar jb yap cihazını ve sonra tekrar dene komutları. Olması lazım.
[automerge]1557921857[/automerge]

Telefonu kapatıp tekrar açtım ve yeniden jb yaptıktan sonra Cydia For Chimera'yı kurunca geldi çok şükür.
Yardımların ve ilgilendiğin için çok teşekkürler...

uicache - - all(çift çizgi) Bu komut işe yaradı. Cydia geri geldi.
Diğerleri denedim olmadı
Teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cydia zaten silinmiyor telefonlardan Graphical User Interface (Gui) Grafiksel Kullanıcı arayüzü telefondan siliniyor. Onu da cache'den geri getirebiliyorsunuz :) Basit ama etkili bir yöntem geliştirmiş @coolstar beyfendi :)

Acaba kendi imkanlarınızla nasıl geri getirdiğinizi de söyler misiniz? Ben de az önce güncelle dedim ve cydia gitti. Sizinle ayni düşünceyi paylaşıyorum. Sileo’ya alışamadım...

Hocam hiç hatırlamıyprum uk kaynaklı imore gibi bi siteden bulmuştum.
Ayni wifiye bagli oldugun android bir telefona indirip yaparsin fakar buyuk intimal cydia gelmeyecek güncelleme paketi sileo yüklüyor çünkü

O güncellemeleri yok sayıyorum sıkıntı yok cydia kullanıyorum hala. ;)

Geri