Neler yeni

Çözüldü Paket Güncellemesi Cydia Kayboldu

• Konu Sahibi Konu Sahibi CAGRI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CAGRI

Aktif Üye
JailbreakTR
Merhaba bugün cydia’ya girdim ve paket güncellemeleri olduğunu gördüm. Gerekli güncellemeler ve saire dedi ben de güncelle dedim ancak yükleme %10:da durdu such a file gibi bişeyler yazdı saro renkle ve respring butonu açıldı tıkladıktan sonra siyah bir ekranda kaldı telefon bir süre bekledikten sonra güç ana ekrana basarak açtım telefonu. Sonrasında electra’dan tekrar aktif hale getirdm jailbreak i ancak cydia kaybolmuştu. Nasıl çözebilirim teşekkürler okuduğunuz için.
[automerge]1557442575[/automerge]
Diğer her şey duruyor sadece cydia yok jailbreak aktif

Hiç kullanıcı dostu değil bu :D
[automerge]1557443763[/automerge]
Uncovera geçerseniz olur ama bu şartlar altinda da pek cihaziniz saglikli çalışmaya bilir FR şart.
FR derken hocam anlayamadım

Ekli dosyalar

• CF86CE7D-04F0-45CC-A75F-6E0D6E3C1E72.png
    CF86CE7D-04F0-45CC-A75F-6E0D6E3C1E72.png
    76.4 KB · Görüntüleme: 13
Konuyu incelerseniz yardımcı olacaktır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konuyu incelerseniz yardımcı olacaktır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkür ederim cydia yı kendim geri getirmeyi başardım ancak hala ginxelleme var diyor ne yapacağım ben bu güncellemeleri sonsuza kadar yoksayabilir miyim ? :D

Güncellemeler sileo için. Sileo yüklü ise sileo içinden yapabilirsiniz. Aksi takdirde güncelleme yapmayın.

Güncellemeler sileo için. Sileo yüklü ise sileo içinden yapabilirsiniz. Aksi takdirde güncelleme yapmayın.
Anladım peki sileoyu silme imkanımız var mı yada silersek bir zararı olur mu? İos 10.2 de jailbreak yapmıştım en son ios 11 de bu sileoyu gördüm açıkcası hiç girip de bakmadım neymiş diye direkt silmeye çalıştım baktım olmuyor ellemedim :D gerekli bir şey midir acaba

Electra jb de cydia güncellemeler ile kalkıyor ve yerine sileo kuruluyor artık. Sileo yerine cydia yı kullanmak istiyorsanız, ya güncellemeleri yapmayacaksınız yada cihazı restore ederek unc0ver jb aracı ile jailbreak yapacaksınız.

Electra jb de cydia güncellemeler ile kalkıyor ve yerine sileo kuruluyor artık. Sileo yerine cydia yı kullanmak istiyorsanız, ya güncellemeleri yapmayacaksınız yada cihazı restore ederek unc0ver jb aracı ile jailbreak yapacaksınız.
Anladım hocam teşekkür ederim cevap için restoreyle risk alamyacağıma göre hem cydia hem sileo devam artık.

Peki başka bie sorum olacaktı forumda görmüştüm ancak unuttum otomatik profil imzalamak için işe yarayan bir tweak vardı ismini biliyor musunuz acaba?

Anladım hocam teşekkür ederim cevap için restoreyle risk alamyacağıma göre hem cydia hem sileo devam artık.

Peki başka bie sorum olacaktı forumda görmüştüm ancak unuttum otomatik profil imzalamak için işe yarayan bir tweak vardı ismini biliyor musunuz acaba?
Ona gerek yok o kurmuş olduğun repoda remove sileo tweaki var cydia durur sileo kalkar

Yada TweakCleaner12 ile tweakler ile alakalı ne kadar dosya klasör varsa silebilrsin(mevut tweakleri de siler)
Basir kullanımlı 1 dk de bitieiyor işi

Her zaman ki taktiği buraya da yazayım dostum sana uygun uncover sürümünü indir ve ayarlar kismindan restores rootfs olani aktif et sonra jailbreak tusuna bas cihazi yeniden baslatacak tekrar gir uncovera bak rootfs açıksa tekrar yap degilse ac bu adımı 4-5 defa yap ve en son rootfs kapat reinstall cydia ve refresh icon cache acip jailbreak yap uncover ile

Teşekkür ederim cydia yı kendim geri getirmeyi başardım ancak hala ginxelleme var diyor ne yapacağım ben bu güncellemeleri sonsuza kadar yoksayabilir miyim ? :D

Acaba kendi imkanlarınızla nasıl geri getirdiğinizi de söyler misiniz? Ben de az önce güncelle dedim ve cydia gitti. Sizinle ayni düşünceyi paylaşıyorum. Sileo’ya alışamadım...

Dostum, putty ile telefona bağlanıp uicache -all komutunu çalıştırın. Cydia geri gelir. Yapamazsanız özelden yazın.

Dostum, putty ile telefona bağlanıp uicache -all komutunu çalıştırın. Cydia geri gelir. Yapamazsanız özelden yazın.

Bilgisayar olmadan halletmenin bir yolu var mı? Başka konularda bir deb dosyasından bahsediyorlar ama konu biraz eski ve deb dosyası silinmiş.

Jailbreak aktif olarak çalışıyor.

mterminal indir cihazına sonra eğer şifre sorarsa id kısmına root şifre kısmına alpine yaz sonra uicache -all komutunu ver . İşlem bittikten sonra ekrana gelir cydia.

mterminal indir cihazına sonra eğer şifre sorarsa id kısmına root şifre kısmına alpine yaz sonra uicache -all komutunu ver . İşlem bittikten sonra ekrana gelir cydia.

mterminal'i indirmeyi başarabilirsem dediklerini deneyeceğim. Fliza ile yapma şansım yok değil mi?

Ayni wifiye bagli oldugun android bir telefona indirip yaparsin fakar buyuk intimal cydia gelmeyecek güncelleme paketi sileo yüklüyor çünkü

Geri