Neler yeni

oyunların fps ini arttıran tweak, gametools

Evrenowsky

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar merhaba genelde pubg için kullanabileceğim oyunların fps sini arttıran tweak vb bildiğiniz varsa paylaşır mısınız ? anywhere kullanıyorum ama mesela hazırlıkta ya da bekleme alanında filan güzel sonuçlar veriyor ama oyun başladıktan 2-3 dakika sonra telefonda ciddi takılmalar oluyor yardımcı olursanız çok sevinirim

Cihaz
iphone 6
Sürüm
12.1.2
Arkadaşlar merhaba genelde pubg için kullanabileceğim oyunların fps sini arttıran tweak vb bildiğiniz varsa paylaşır mısınız ? anywhere kullanıyorum ama mesela hazırlıkta ya da bekleme alanında filan güzel sonuçlar veriyor ama oyun başladıktan 2-3 dakika sonra telefonda ciddi takılmalar oluyor yardımcı olursanız çok sevinirim
Anywhere hangi repodan yükledin. Bir de tam olarak ne işine yarıyor pugb da söyler misin.

Anywhere hangi repodan yükledin. Bir de tam olarak ne işine yarıyor pugb da söyler misin.
bigboss un reposundan yükledim mesela telefon pubg de dengeli ve orta ayarlarda oynamaya izin veriyor sen bu uygulama ile kare hızını ve grafik kalitesi sınırını kaldırıyosun istersen Google'da anywhere tweak yazıp küçük bir araştırma ile daha detaylı bilgi sahibi olabilirsin

ben bulamıyorum
[automerge]1554371373[/automerge]
usta yardımcı olur musun rica etsem bulamadım ya

Son düzenleme:
Telefon ısındığı için yavaşlatıyor telefon kendini otamatik ona yapabileceğin birşey yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

dostum cydia ya girip isimli rekoyu ekle daha sonra cydia arama kısmına anywhere yaz orda çıkacak uygulamayı indirdikten sonra google uzerinden nasil kullanıldığına bak anahtar kelimen anywhere tweak olsun
[automerge]1554659553[/automerge]
ben bulamıyorum
[automerge]1554371373[/automerge]
usta yardımcı olur musun rica etsem bulamadım ya

Geri