Neler yeni

Otomatik tıklama tweak

burhan07

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Mouse clicker gibi otomatik tıklama yapan tweak arıyorum.Autotouch yükeldim tel kapanıo açılıyor jb gidiyor.

Hangi sürümdesin?
AutoTouch bu konuda çok iyidir. iOS 11'de sorunsuz çalışıyor. iOS 12 için henüz güncellenmedi sanıyorum.
iOS 11 kullanıyorsan veya denemek istersen, bu repodan kurmayı dene:

Kaldırabiliyorsan, kaldır. Kaldıramıyorsan unc0ver aracı ayarlarında Tweak'ler kapalı şekilde Jailbreak yap, sonrasında Cydia'dan kaldır.
iOS 12'ye güncellenmesini beklemelisin.

Kaldırabiliyorsan, kaldır. Kaldıramıyorsan unc0ver aracı ayarlarında Tweak'ler kapalı şekilde Jailbreak yap, sonrasında Cydia'dan kaldır.
iOS 12'ye güncellenmesini beklemelisin.
O şekilde yapıp düzeltti zaten ama buna benzer tweak lazım. Autotouch tek mi bu konuda ?

Autotouch yükleyince respring yaptıktan sonra telefon çöküyor ve yeniden başlatma gerekiyor. Tabi tekrardan jb yaptım fakat elma logosunda kalma ihtimali yüksek. Alternatif varmıdır bilemiyorum

AutoTouch’ı satın almadığınız sürece sadece sınırlı bir kullanım sağlıyor.Elbette diğer çoğu tweak gibi bu tweak de kırıldı fakat gelecekte sıkıntı yaşamamak adına satın almanızı tavsiye ederim.Konuda ücretli olduğundan bahsedilmemiş bu sebeple belirtmek istedim.

Auto touch kafa topu 2 de kullanıcam nasıl kullanıldığını bilen biri var mı arkadaşlar.?

Geri