Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hangi sürümdesin?
AutoTouch bu konuda çok iyidir. iOS 11'de sorunsuz çalışıyor. iOS 12 için henüz güncellenmedi sanıyorum.
iOS 11 kullanıyorsan veya denemek istersen, bu repodan kurmayı dene:
Kaldırabiliyorsan, kaldır. Kaldıramıyorsan unc0ver aracı ayarlarında Tweak'ler kapalı şekilde Jailbreak yap, sonrasında Cydia'dan kaldır.
iOS 12'ye güncellenmesini beklemelisin.
Kaldırabiliyorsan, kaldır. Kaldıramıyorsan unc0ver aracı ayarlarında Tweak'ler kapalı şekilde Jailbreak yap, sonrasında Cydia'dan kaldır.
iOS 12'ye güncellenmesini beklemelisin.
Autotouch yükleyince respring yaptıktan sonra telefon çöküyor ve yeniden başlatma gerekiyor. Tabi tekrardan jb yaptım fakat elma logosunda kalma ihtimali yüksek. Alternatif varmıdır bilemiyorum
AutoTouch’ı satın almadığınız sürece sadece sınırlı bir kullanım sağlıyor.Elbette diğer çoğu tweak gibi bu tweak de kırıldı fakat gelecekte sıkıntı yaşamamak adına satın almanızı tavsiye ederim.Konuda ücretli olduğundan bahsedilmemiş bu sebeple belirtmek istedim.