Otomatik Ses Kaydı

atakan59

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
İos 11 uyumlu gelen/giden aramaların ses kaydını otomatik olarak yapan tweak varmı varsa adı nedir yazarmısınız. Teşekkürler.

İos 11 uyumlu gelen/giden aramaların ses kaydını otomatik olarak yapan tweak varmı varsa adı nedir yazarmısınız. Teşekkürler.

Audiorecorder. Forumda yada repoda arama yaparsanız mevcut.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Audiorecorder. Forumda yada repoda arama yaparsanız mevcut.

repo.jailbreaktr den <ince ayarlar>klasöründen AudioRecorder2 yükledim ama çalışmadı acaba ben mi beceremedim yoksa yükledikten sonra ayrıca ayar yapmak mı gerekiyor

Tabiki yükledikten sonra nasıl çalışmasını istiyorsanız ona göre ayarların içinden audiorecorder ayarlarını düzenlemeniz gerekiyor.

Tabiki yükledikten sonra nasıl çalışmasını istiyorsanız ona göre ayarların içinden audiorecorder ayarlarını düzenlemeniz gerekiyor.

Ayarlar menüsü bundan ibaret. Burada hangi yoldan nasıl ayar yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz.
[automerge]1522489410[/automerge]

Ekli dosyalar

• IMG_3533.PNG
    IMG_3533.PNG
    103.6 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_3534.PNG
    IMG_3534.PNG
    175.9 KB · Görüntüleme: 33

Ayarlar menüsü bundan ibaret. Burada hangi yoldan nasıl ayar yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz.
[automerge]1522489410[/automerge]

Ayarlar menüsü böyle değil repodaki ekran görüntülerindeki gibi olacak, doğru yükledinizmi.. Bende yüklü olmadığı için şuan kendi resmimi ekleyemiyorum ama kullandım ios 11 için

Ayarlar menüsü böyle değil repodaki ekran görüntülerindeki gibi olacak, doğru yükledinizmi.. Bende yüklü olmadığı için şuan kendi resmimi ekleyemiyorum ama kullandım ios 11 için

benim yüklediğim buradaki tweak doğrumudur
[automerge]1522490176[/automerge]
Ayarlar böyle olması gerekiyor. Nereden yüklediniz

Ekli dosyayı görüntüle 2726

Ekli dosyalar

• IMG_3535.PNG
    IMG_3535.PNG
    168.1 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_3535.PNG
    IMG_3535.PNG
    168.1 KB · Görüntüleme: 36
Hayır tweakı kaldırıp tekrar kurmayı deneyin
nasıl kaldırmam gerekir ? normal masa üstü ikona uzun basıp sonra sil mi diyeyim
[automerge]1522490626[/automerge]
çok özür dilerim ben ayarlar bölümünden etkin tıkını tıklamamışım
[automerge]1522490810[/automerge]
Hayır tweakı kaldırıp tekrar kurmayı deneyin
hocam sizin ekranınızda gördüğüm opöratör simgesini değiştiren tweakin adı ne acaba yazarmısınız

Son düzenleme:
Hocam bu etkinleştirme tuşları da çok güzelmiş. hangi tweak ve nasıl ayarlarız. ingilizcem biraz kıttır çok anlamam. Konuyu biraz dağıttık ama kusura bakmayın.
Açık kapalı tuşu mu?
yusufozgul.github.io reposundan DayNightSwitch tweakını kurabilirsin

Ben audio call recorder ı sitenin reposunda bulamadm. Baska yerde buldum oda paralı yardımcı olurmusunuz

Geri