Otomatik Güncelleme Bildirimi Geri Geldi

reddifine

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Bütün foruma selamlar. Aylar önce iPhone 6S cihazıma 13.5 unc0ver jailbreak yapmış ve forumdaki rehbere bakarak tvOS sertifikası ile otomatik güncelleme sorununu çözmüştüm. Fakat 2 gün önce telefona IOS 14.4 hakkında güncelleme geldi. Bunun nedeni nedir? Güncel tvOS linkleri grupta var mıdır? Şimdi ne yapmalıyım jb gidecek diye evham yaptım :D Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim, iyi forumlar.

Cihaz
iPhone 6S
Sürüm
13.5
Öncelikle ayarlarda iphone saklama bölümünde indirlmiş bir güncelleme varsa silin. Daha sonra konu linkinde bulunan yöntemi uygulayın

Öncelikle ayarlarda iphone saklama bölümünde indirlmiş bir güncelleme varsa silin. Daha sonra konu linkinde bulunan yöntemi uygulayın

Az önce denedim ama profil artık geçerli değil uyarısı veriyor. Yeni link gelmesini bekleyeceğiz anladığım kadarıyla.

Az önce denedim ama profil artık geçerli değil uyarısı veriyor. Yeni link gelmesini bekleyeceğiz anladığım kadarıyla.

İcleaner pro tweakı içerisinden hizmetler bölümünden resimde görünen sekmeyi kapatın şimdilik.
d86b705978d4c710b303c7ffd5a304cd.jpg

İcleaner pro tweakı içerisinden hizmetler bölümünden resimde görünen sekmeyi kapatın şimdilik.
d86b705978d4c710b303c7ffd5a304cd.jpg
Redditte araştırırken denk geldiğim ichitaso reposundan ''OTADisabler'' adlı tweaki kurdum ve şu an sorun çözüldü. Yazılım IOS 13.5 ve güncel gözüküyor. Aynı sorunu yaşayanlar olursa bu şekilde çözülebilir. Teşekkürler ilginiz için :)

Redditte araştırırken denk geldiğim ichitaso reposundan ''OTADisabler'' adlı tweaki kurdum ve şu an sorun çözüldü. Yazılım IOS 13.5 ve güncel gözüküyor. Aynı sorunu yaşayanlar olursa bu şekilde çözülebilir. Teşekkürler ilginiz için :)

Jb devre dışı kaldığında bu güvenlik tedbirleri devre dışı kalır unutmayın.

Geri