Oto güncellemeyi kapatma

• Konu Sahibi Konu Sahibi zedd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zedd

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar merhaba 12.4 kullanıyorum 12.4.1e güncellemesini asla istemiyorum otomatik güncellemeyi nasıl kapatacağım Ayarlar/Genel/Yazılım güncellemeye geldiğim zaman "Güncelleme Denetlenemiyor" hatasını alıyorum ve o ekrana geçip yaşıp oto güncellemeyi kapatamıyorum açıktı en son başka kapatabileceğim bir yer ayar var mı (12.4e iTunesden yükseltmiştim)

Cihaz
İphone 6
Sürüm
12.4
Muhtemelen güncelleme kapatma profilini yüklediniz.

Ayarlar>Genel>Profiller ve Aygıt Yönetimi bölümünde herhangi bir profil yüklü mü kontrol edin. Eğer TvOS 12 Beta gibisinden profil kurulu ise işlem yapmanıza gerek yok. Güncellemeler engellenmiştir.
[automerge]1566939481[/automerge]
Ayrıca Unc0ver aracı kullanıyorsanız, jailbreak aktif iken güncelleme yapmayı engeller. (Unc0ver ayarlarında “Disable Updates” seçeneği açık ise)

Yok onu yapmadan da giremiyordum oraya dün 12.4ü yükledim profilini daha yüklemez değil mi güncellemeyi

Yüklemez, içiniz rahat olsun.

-Aslında hiç gerek yok ama Yazılım Güncelleme bölümündeki otomatik güncelleme ayarını kapatmak istiyorsanız, belirttiğim konumdaki profili silin, cihazı yeniden başlatın, yazılım güncelleme açılacaktır.
-Oto. güncelleme ayarını kapatın.
-İlk mesajda attığım linkteki profili tekrar yükleyin.
[automerge]1566942851[/automerge]
Resimdeki profil yüklü olmalı. Buna dikkat edin.

Ekli dosyalar

• 9FB0ADB4-3B05-4EB2-87F2-03FC834160C0.png
    9FB0ADB4-3B05-4EB2-87F2-03FC834160C0.png
    76.1 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:
Dostum sorun şu ki bende profil kurulu değildi hiç bir zaman zaten ama yine güncelleme kısmına giriş yapamıyordum ben de profil kurayım dedim ne olur olmaz

icleaner pro ile temizleyin belki çoktan indirmiştir beklemediğiniz bir anda kurar

Havadan yazılım güncelleme(OTA) bunu açık mı bırakayım kapalı mı bırakayım icleaner proda

Geri