Neler yeni

operatör sürümü düşürme

mahir66

Aktif Üye
JailbreakTR
arkadaşlar operatör sürümünü düşürmek istiyorum cihazım 6s ios sürüm 13
2g,3g,lte seçmeli bir süümü tekrar yüklemek istiyorum bunu nasıl yaparım cihazımda jb yok yüklemeyi düşnmüyorum
forumun birinde şöyle bEkran Alıntısı.JPGi sistem anlatılmış denememe rağmen olmuyor cmd sorun oluşuyor 2.JPG
sürüm operatör düşürmeyi nasıl yaparım yardımcı olabilirmisiniz

Bunu okuduğunuz konunun son sayfasında çalışmadığından bahsediyorlar. Eski sürümlerde geçerliymiş.

işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum ama kodu yanlış yazıyorsunuz, aynen resimdeki gibi " " işaretleri içinde yazmalısınız, siz öyle yazmadığınız için komut istemi hata veriyor. Şöyle yazmalısınızi "C:\Program Files\iTunes\iTunes.exe" /setPrefInt carrier-testing 1

3utools ile ipcc dosyasından sürüm düşürebilirsiniz. Yüklemek isteğiniz sürümün ipcc dosyasını bulun

3utools ile ipcc dosyasından sürüm düşürebilirsiniz. Yüklemek isteğiniz sürümün ipcc dosyasını bulun
Dosya mevcut elimde, detaylıca anlatır mısınız size zahmet
[automerge]1585644302[/automerge]
işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum ama kodu yanlış yazıyorsunuz, aynen resimdeki gibi " " işaretleri içinde yazmalısınız, siz öyle yazmadığınız için komut istemi hata veriyor. Şöyle yazmalısınızi "C:\Program Files\iTunes\iTunes.exe" /setPrefInt carrier-testing 1
“” işaretlerini koymadan işaretlerin içindeki kısmı yazıyordum işaretlerle beraber komutu komple mi yazmalıyım anlayamadım ki

evet, benim yazdığımı kopyalayıp yapıştırarak deneyebilirsin.

"C:\Program Files\iTunes\iTunes.exe" /setPrefInt carrier-testing 1

3utools programını kurun önce sonra araç çubuğu sekmesine tıkla, aşağıda ipcc yükle kısmını görürsün

Ekli dosyalar

• 082F4C5E-40A3-441F-B4A7-3894741BDBCE.jpeg
    082F4C5E-40A3-441F-B4A7-3894741BDBCE.jpeg
    54 KB · Görüntüleme: 7
evet, benim yazdığımı kopyalayıp yapıştırarak deneyebilirsin.

"C:\Program Files\iTunes\iTunes.exe" /setPrefInt carrier-testing 1
Teşekkürler ederim deneyeceğim diğer arkadaşın önerdiği sistemi de demeyeceğim ikimizde teşekkürler 😊
[automerge]1585747392[/automerge]
3utools programını kurun önce sonra araç çubuğu sekmesine tıkla, aşağıda ipcc yükle kısmını görürsün
Teşekkürler 😊

Geri