Neler yeni

Tweak OpenNotifier

Hangi repodan kurdumsa durum cubugunda hic bir simge göremedim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu sayfada en alttaki ssytem app kısmından istediğin uygulamayı aktif etmen ve uygulama için ikon seçmen gerekiyor. seçtikten sonra cihazı respring yaptığında aynı kısımda enabled app kısmında o uygulamanın çıkması gerekiyor. Çıktıktan sonra zaten aktif olmuş olacaktır.

bu sayfada en alttaki ssytem app kısmından istediğin uygulamayı aktif etmen ve uygulama için ikon seçmen gerekiyor. seçtikten sonra cihazı respring yaptığında aynı kısımda enabled app kısmında o uygulamanın çıkması gerekiyor. Çıktıktan sonra zaten aktif olmuş olacaktır.
Enabled Application kısmı:
9F52B35C-A06E-427A-ABAF-77CF03B43477.png

Libmoorecon yüklümü? Yoksa Libstatusbar mı yüklü

Libstatusbar yüklü reis

Onu siliyoruz libstatusbarı sonra temizle tateus dan libmoorecon la beraber yükle opennotifier i

İkisi yüklenecek

e442d5796816c986ef967ca08af81b5c.jpg

Moderatör tarafından düzenlendi:
Onu siliyoruz libstatusbarı sonra temizle tateus dan libmoorecon la beraber yükle opennotifier i

İkisi yüklenecek

e442d5796816c986ef967ca08af81b5c.jpg

Tamamdır dediklerini yaptım libmoorecon u kurdum libstatusbarın yerine düzeldi teşekkür ederim

Arkadaşlar opennotifier geçen hafta kaldırmıştım
da19c17a82d6c7fea62e1d87f7523ae3.jpg
, bugün yeniden kurdum çalışıyor fakat statusbarda simgeler siyah beyaz çıkıyor artık. Öncekinde renkliydi. Ayarlarındada renkli ama resimdeki gibi simgeler siyah beyaz. Güncelleme falanmı geldi. Ayrıca libstatus9, libmoorecon ikisiylede çalışıyor, ikisindede aynı. Varmı bilgisi olan acaba..

iOS 11.0 da birtürlü yapamadım libstatusbarı kaldırdım temizledim libmoorecon ve opennotifer11 birlikte kuruldu uygulamada enable kısmıda göründü ama hiç bir uygulama gelmiyor bar a

Arkadaşlar ios 12 için kurdum bunu fakat safemoda atıyor kaldırdım tweak ama yenr safemoddam çıka bilmiyorum

9704

Geri