Hepsini BigBoss reposundan kurarsan sorun yaşanmaz
JailbreakTR
ikiside bigboss reposuydu zaten yine aynı şey oluyor, farklı onlinenotify ye girince bazısı ilk fotoğraftaki gibi depend "watusitools" varken bazısında "watusitoolsK" var nasıl çözüm yaparız ?
rica etsem nasıl silineceğini açıklar mısın ?Crackli repo ve Tweakleri silersen sorun yaşamazsın
JailbreakTR
rica etsem nasıl silineceğini açıklar mısın ?
repo kaldırmayı ve eklemeyi biliyorum, crakli oldupunu nasıl anlıcam ?Cydia Repo Ekleme
Repo/Source nedir? Repo Cydia'daki uygulamaları(Tweak) yüklemek için eklenen kaynaktır. Cydia bir cihaza yüklendiğinde hazır eklenmiş repolar bulunur. Kaynaklar bölümünde göreceğiniz gibi Bigboss, Modmyi bunlardan bazılarıdır. Bigboss neredeyse bütün tweaklerin, temaların, eklentilerin...www.jailbreaktr.com
JailbreakTR
öyle bir tweakim yok aslında, kaynak yenilemesinde şöyle bir hata var ondan olabilir mi ? bu hata nedir ?Ücretli bir tweaki ücretsiz indiriyorsan crack
evet sürekli takipte değilim, o zaman ben sileyim mi direkt eski reponuzu ? sorun olur mu ?@Montesqui forumu çok takip etmiyorsunuz anlaşılan. Eski repomuz kapandı yeni repomuz mevcut. Bu repoyu kaldırın
sil silevet sürekli takipte değilim, o zaman ben sileyim mi direkt eski reponuzu ? sorun olur mu ?
yaptım oradan yükledim her ikisini de fakat yine onlinenotify 2.3.23 ü indirmeye bastığımda aynı sorun çıkıyor :////WatusiTools ve Watusi 2 için altta belirttiğim repoyu kullanın.
Ekli dosyayı görüntüle 10493
çözüm ne olacak ki çok lazım benim içinBen bu sorunun crackli dosyalardan olduğunu düşünmüyorum ilk jb yapıp ilk kurmaya çalıştığım tweaklar olduğu halde aynı bu şekilde hata alıyorum sanırım sorun çözemediğim başka bir nedenden kaynaklı zannımca
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
çözüm ne olacak ki çok lazım benim için
yaptım oradan yükledim her ikisini de fakat yine onlinenotify 2.3.23 ü indirmeye bastığımda aynı sorun çıkıyor :////
nasıl bulabilirim onu?Onlinenotify Orjinal Deb dosyası varsa kurulumu gerçekleştirin.