Neler yeni

Çözüldü OnlineNotify yukleme hatasi.

ZihinbaZ

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhaba arkadaslar. Cihazim iphone x 11.1.2 jb. Online notify daha once yukluydu ama ne olduysa vi guncelleme vs geldi bende bir an dalginlikla yaptim galiba sonra silindi online notify. Simdi tekrr yuklemeye calistigimda kur diyemiyirum yani yukleme yapamiyorum. Sebebi nedir ?F6EE5BB3-C59A-4C84-8F7E-F05C1AD3FCEE.png

OnlineNotify kalıntıları sistemde kalmış olabilir, tweak kalıntılarını silmeyi denermisiniz.

Olmaz ise başka bir çözüm ararız.

Onuda denetim icleaner ile ozellikle. Ama nafile.

Konuya hakim iseniz repodan değilde, manuel yükleme yapa bilirsiniz. Forumda manuel tweak yükleme anlatılıyor.

Yine sorun düzelmezse, konuyu daha iyi bilen bir yönetici konunuza cevap verecektir mutlaka. Kolay gelsin. :)

Ilginiz icin cok tesekkur ederim. Fakat manuel yukleme ile de olmadi. Suan telefonu parcalama asamasindayim :)

Ve daha soonra xlorad reposundan online notify yükle

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yapmistim her repo icin aynisini. Ama tekrar deneyecegim.

Yüklerken watisutools yükleniyormu bi bak bakalı haber ver yükleniyo veya yüklenmiyo diye

Yukleme ekranina girdigimde yukarida belirttigim fotodaki uyariyi veriyor. Ancak eatusitoolsu ayri yuklemek istedigimde yukluyor fakat ekran goruntusundeki surum degil

Bu seferde boyle bir uyari veriyor :)

Ekli dosyalar

• 95ADB4D1-6F25-4D17-9B5A-9C76AB81ABA1.png
    95ADB4D1-6F25-4D17-9B5A-9C76AB81ABA1.png
    284.6 KB · Görüntüleme: 14
Digerlerinin hepsini sildim. Senin verdigin gerden yukledim ustad ama sonuc yine bu.

Ekli dosyalar

• 39122D22-5314-4D70-B325-4F757458CFAC.png
    39122D22-5314-4D70-B325-4F757458CFAC.png
    271.6 KB · Görüntüleme: 18
Belirtilen dizinde watusitools yok
[automerge]1521792406[/automerge]
Ama kalintilarin hepsini sildim

Son düzenleme:
bu tür tweakleri aynı repodan indirin birini başka yerde diğerini başka yerden alınca birbirinin eklentileri çakışıyor ve size tweak yükletmiyor. Aynı repodan yükleme yaparsanız hata alma ihtimaliniz çok düşük

Geri