Odyssey jailbreak

iphonuscu

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Odyssey jailbreak yapıcam,altserverda (utility to install)yazan yere tıkladığımda oradaki listede jailbreak aracı odyssey seçemiyorum bu isim yok orda hangisini seçicem yardımcı olurmusunuz.

Cihaz
Xr
Sürüm
13.5
Odyssey jailbreak yapıcam,altserverda (utility to install)yazan yere tıkladığımda oradaki listede jailbreak aracı odyssey seçemiyorum bu isim yok orda hangisini seçicem yardımcı olurmusunuz.
Kimse bilmiyormu

ben de altserver kullanıyorum da utility to install bolümün göremedim.ona nerden giriyorsun.ekran fotosu atarsan yardımcı olabilirim

ben de altserver kullanıyorum da utility to install bolümün göremedim.ona nerden giriyorsun.ekran fotosu atarsan yardımcı olabilirim
[automerge]1600542438[/automerge]
bu listeden jailbreak aracını seçmen gerekiyor.fakat listede odyseey yok nasıl yapıcaz

Ekli dosyalar

• IMG_0018.JPG
    IMG_0018.JPG
    3.6 MB · Görüntüleme: 25
[automerge]1600542438[/automerge]

bu listeden jailbreak aracını seçmen gerekiyor.fakat listede odyseey yok nasıl yapıcaz

Custom ipa link ile jb aracının indirme linkini ekleyin.

malesef olmuyor,custom ipa linke adresi yapıştırıyorum okeyliyorum olmuyor
[automerge]1600890558[/automerge]

bu hatayı alıyorum

Ekli dosyalar

• IMG_0002.JPG
    IMG_0002.JPG
    3.7 MB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:
malesef olmuyor,custom ipa linke adresi yapıştırıyorum okeyliyorum olmuyor
[automerge]1600890558[/automerge]

bu hatayı alıyorum

Cihazda altserver ile yüklenmiş veya tam yüklenmemiş uygulama varsa silin tekrar deneyin

Cihazda altserver ile yüklenmiş veya tam yüklenmemiş uygulama varsa silin tekrar deneyin
Cihazı succession twek ile tam restore ettim cihaz sıfır tertemiz fakat bu hatayı veriyor.Cihaz XR 13.5 yüklü bu arada nasıl yapabilirim.

Geri