Kimse bilmiyormuOdyssey jailbreak yapıcam,altserverda (utility to install)yazan yere tıkladığımda oradaki listede jailbreak aracı odyssey seçemiyorum bu isim yok orda hangisini seçicem yardımcı olurmusunuz.
ben de altserver kullanıyorum da utility to install bolümün göremedim.ona nerden giriyorsun.ekran fotosu atarsan yardımcı olabilirimOdyssey jailbreak yapıcam,altserverda (utility to install)yazan yere tıkladığımda oradaki listede jailbreak aracı odyssey seçemiyorum bu isim yok orda hangisini seçicem yardımcı olurmusunuz.
[automerge]1600542438[/automerge]ben de altserver kullanıyorum da utility to install bolümün göremedim.ona nerden giriyorsun.ekran fotosu atarsan yardımcı olabilirim
[automerge]1600542438[/automerge]
bu listeden jailbreak aracını seçmen gerekiyor.fakat listede odyseey yok nasıl yapıcaz
malesef olmuyor,custom ipa linke adresi yapıştırıyorum okeyliyorum olmuyorAltServer // Cydia Impactor Alternatifi // Windows
NOT: Sadece Windows 10 için geçerlidir. Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzere Cydia Impactor uzun bir süredir çalışmıyor ve online Jailbreak yapılan sitelerin çoğunda ya yükleme yapılmıyor ya da imza hemen kapanıyor. Bu durum JB kullanıcılarını oldukça derinden etkilediği için bu konuyu açmak...www.jailbreaktr.com
Custom ipa link ile jb aracının indirme linkini ekleyin.
Ziyaretçilere kapalı Giriş yap
bu hatayı alıyorumAltServer // Cydia Impactor Alternatifi // Windows
NOT: Sadece Windows 10 için geçerlidir. Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzere Cydia Impactor uzun bir süredir çalışmıyor ve online Jailbreak yapılan sitelerin çoğunda ya yükleme yapılmıyor ya da imza hemen kapanıyor. Bu durum JB kullanıcılarını oldukça derinden etkilediği için bu konuyu açmak...www.jailbreaktr.com
Custom ipa link ile jb aracının indirme linkini ekleyin.
malesef olmuyor,custom ipa linke adresi yapıştırıyorum okeyliyorum olmuyor
[automerge]1600890558[/automerge]
bu hatayı alıyorum
Cihazı succession twek ile tam restore ettim cihaz sıfır tertemiz fakat bu hatayı veriyor.Cihaz XR 13.5 yüklü bu arada nasıl yapabilirim.Cihazda altserver ile yüklenmiş veya tam yüklenmemiş uygulama varsa silin tekrar deneyin