Neler yeni

Odyssey Jailbreak(13.0-13.7)(A9-A13)

13.6ya yüklenir mi

13.6 sürüm iphone 11 e odyssey jn yaptim. Sorunsuz çalışıyor ancak videodaki gibi bazen uygulamalara tikladigimda bir saniye kadar gecikme ile aciliyor.

Ekli dosyalar

ios 13.7 iphone 11 cihazımda olmuyor bir türlü cihaz kapanıp açılıyor ama sileo veya cydia gelmiyor

Yüklerken böyle bir hata alıyorum ne olabilir

Ekli dosyalar

• 0D859EAF-4CEF-4982-8F2D-158CA90AF624.png
    0D859EAF-4CEF-4982-8F2D-158CA90AF624.png
    769.5 KB · Görüntüleme: 67
Selamın aleyküm
iOS 13.6 Odyssey Jailbreak yaptım.
Repo ve tweaklarda bir problem olmadığı halde kendi kendine Re-jailbreak oluyor yani safe mode’a geçmeden telefon kapanıp tekrar jailbreaksiz hale geliyor. Tüm tweak’leri sildiğim halde tekrar alıyorum bu hatayı. Farklı bir yol denedim RootFS yaptım tekrar sıfırdan başladım tekrar jailbreak yaptım. Bu sefer Tweak kurmadan bekledim. Bi 10-20 dakika içerisinde tekrar kapanıp açılıyor ve tekrar deaktif oluyor bu konuda çok problem yaşıyorum lütfen yardımcı olur musunuz ?
[automerge]1606344775[/automerge]
13.6ya yüklenir mi
Yüklenir

jb ilk yaptığımda sadece sileo vardi. Sonra cydia da geldi. İkisi bir arada kullaniyorum. Cydia kaldirsam sorun olur mu. Sileo daha hizli gibi geldi.

odyssey jb kaldırım tekrar checkra1n'e dönebilir miyim?
odyssey restore rootfs yaptım cydia, sileo ikonları duruyor

Online Odyssey ipa dosyası yok mu yahu. Kaç gündür bakmadığım yer kalmadı. Sehirdisindayim bilgisayarim yok. Rica ediyorum bi el atın :(

İos 13.7 de dahil mi? İphone XR 13.7 sürümünde de cihazım ona göre yüklemeyi deneyeceğim

merhabalar işlemi yapsam 2-3 gün sonra gidermi bu konularda pek bilgim yok işlemi yapıp başka bişey yüklemek gerekiyomu

Merhaba şu an checkra1n ile jailbreak ettiğim bir cihazım var askerde olduğum için cihazımı bilgisayara bağlama şansım yok acaba odyssey ile rootfsyi sıfırlayıp jailbreak etme şansım var mıdır

Merhabalar 13.7 jailbreak yapmıştım şimdi jailbreak gitti şimdi dosyaları yükleyemiyorum yardım eder misiniz

Geri