M makinist76 Aktif Üye JailbreakTR Katılım 15 Ocak 2018 Mesaj 108 Tepkime puanı 28 2 Şub 2018 #1 Arkadaşlar NovoiceMail iOS 11 de çalışıyor. Kendim denedim. İndirilen klasördeki iki dosyayı "bootstrap/Library/Sbinject" klasörüne atıyorsunuz arama ekranındaki sesli mesaj kısmı ortadan kalkıyor Link : Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Moderatör tarafından düzenlendi: 2 Şub 2018
Arkadaşlar NovoiceMail iOS 11 de çalışıyor. Kendim denedim. İndirilen klasördeki iki dosyayı "bootstrap/Library/Sbinject" klasörüne atıyorsunuz arama ekranındaki sesli mesaj kısmı ortadan kalkıyor Link : Ziyaretçilere kapalı Giriş yap
corleone.vito1 Aktif Üye JailbreakTR Katılım 11 Ara 2017 Mesaj 145 Tepkime puanı 35 2 Şub 2018 #2 makinist76: Arkadaşlar NovoiceMail iOS 11 de çalışıyor. Kendim denedim. İndirilen klasördeki iki dosyayı "bootstrap/Library/Sbinject" klasörüne atıyorsunuz arama ekranındaki sesli mesaj kısmı ortadan kalkıyor Link : Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Ekli dosyayı görüntüle 1140 Genişletmek için tıkla ... Bu deb dosyasi yalniz klasor yada klasorler yok. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
makinist76: Arkadaşlar NovoiceMail iOS 11 de çalışıyor. Kendim denedim. İndirilen klasördeki iki dosyayı "bootstrap/Library/Sbinject" klasörüne atıyorsunuz arama ekranındaki sesli mesaj kısmı ortadan kalkıyor Link : Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Ekli dosyayı görüntüle 1140 Genişletmek için tıkla ... Bu deb dosyasi yalniz klasor yada klasorler yok. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
M makinist76 Aktif Üye JailbreakTR Katılım 15 Ocak 2018 Mesaj 108 Tepkime puanı 28 2 Şub 2018 #3 dostum deb dosyasını çıkar arşiv programıyla klasörler o zaman görüncek
caglar_fb Aktif Üye JailbreakTR Katılım 14 Ocak 2018 Mesaj 263 Tepkime puanı 49 2 Şub 2018 #4 ayrıca eğer kullanıyorsanız SpringPlus içinden de ayarlanabiliyor sesli mesaj iptali