- Cihaz
- iPhone X
Hayır klasör arka planını da siyah yapabiliyor. Muhtemelen yakında dock'u ve ses göstergesini de siyah yapması için güncellenecektirSadece screenshottaki yeri mi siyah yapıyor acaba?
LittleX ile beraber kullanıyorum da sanırım ondan dolayı dock control center falan siyah olmuyor benim. Klasör arkaplanları siyah. Ayarlar kısmında Light Control Center dışında bir seçenek yok bende doğru mudur?Hayır en önemli özelliği Denetim Merkezi'ni siyah yapması. Ayrıca ses göstergesini, docku, klasör arka planlarını ve widget arka planlarını da siyah yapabiliyor.
![]()
![]()
Aynen bende de aynı şekilde. LittleX in İlerleyen güncellemesiyle düzelecektir.LittleX ile beraber kullanıyorum da sanırım ondan dolayı dock control center falan siyah olmuyor benim. Klasör arkaplanları siyah. Ayarlar kısmında Light Control Center dışında bir seçenek yok bende doğru mudur?
Ben 10.3.3'deyim ve şuan aklıma geldi ki iOS 11'de zaten denetim merkezi siyah... Kendi yorumumu düzenledim ki gelenlerin kafasını karıştırmayalım. Siz de alıntınızı düzenlersenizLittleX ile beraber kullanıyorum da sanırım ondan dolayı dock control center falan siyah olmuyor benim. Klasör arkaplanları siyah. Ayarlar kısmında Light Control Center dışında bir seçenek yok bende doğru mudur?
Bende daha fazala siyahlaşması anlamında dedin sanmıştımBen 10.3.3'deyim ve şuan aklıma geldi ki iOS 11'de zaten denetim merkezi siyah... Kendi yorumumu düzenledim ki gelenlerin kafasını karıştırmayalım. Siz de alıntınızı düzenlerseniz![]()
Benim hiç mi hiç aklıma gelmedi en son farkettimBende daha fazala siyahlaşması anlamında dedin sanmıştımBen 10.3.3'deyim ve şuan aklıma geldi ki iOS 11'de zaten denetim merkezi siyah... Kendi yorumumu düzenledim ki gelenlerin kafasını karıştırmayalım. Siz de alıntınızı düzenlerseniz![]()
kalsın neyse sıkıntı olmaz bu yorumlardan sonra
![]()
Güncelledim linki.hocam link bozuk.
iOS 10.3.3 için direk Cydia'dan Noctis indirebilirsiniz bu o tweak'in iOS 11 için güncellenmiş haliBunu tweak olarak 10.3.3 için yapamaz mıyım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkür ederim oldu bu şarj tüketimini erkilet mi bide klavyeyi sürekli siyah yapmak için tweak var mıiOS 10.3.3 için direk Cydia'dan Noctis indirebilirsiniz bu o tweak'in iOS 11 için güncellenmiş haliBunu tweak olarak 10.3.3 için yapamaz mıyım
Şarja pek fark görmedim ben. ne iyi ne kötü anlamda :)Teşekkür ederim oldu bu şarj tüketimini erkilet mi bide klavyeyi sürekli siyah yapmak için tweak var mı
Klavyeyi pek etkileyeceğini düşünmüyorum, ben kendim bu ve bi sürü tweak'i kullanıyorum fakat batarya ömrü gayet iyi. Eğer iPhone X'imiz olsaydı batarya süresini arttırırdı dahi, OLED teknolojisi yüzünden :)Teşekkür ederim oldu bu şarj tüketimini erkilet mi bide klavyeyi sürekli siyah yapmak için tweak var mı
Teşekkürler yardımların için yam istediğim gibi oldu bayafır bu tweakları arıyordumKlavyeyi pek etkileyeceğini düşünmüyorum, ben kendim bu ve bi sürü tweak'i kullanıyorum fakat batarya ömrü gayet iyi. Eğer iPhone X'imiz olsaydı batarya süresini arttırırdı dahi, OLED teknolojisi yüzünden :)Teşekkür ederim oldu bu şarj tüketimini erkilet mi bide klavyeyi sürekli siyah yapmak için tweak var mı
Klavyeyi sürekli siyah yapmak için de Bloard tweak'ini yükleyebilirsiniz
Ne demek elimizden geldiğince her zaman :)Teşekkürler yardımların için yam istediğim gibi oldu bayafır bu tweakları arıyordum
uygulama güncellendi ama henüz benm aldığım yerlerde güncellenmedi dostum.. Bekliyorum. Günceli bulduğum anda atıcam hemen :)Hocam güncellendi uygulama :)
son sürüm konuya eklendi :)Linkler kırılmış sanırım. Günceller misiniz ?
İçerisindeki Control Center klasörünü nereye atıyoruz acaba bir türlü bulamadım :)son sürüm konuya eklendi :)
Hocam ZipApp Free uygulamasıyla zipten çıkarın. Filzadan çıkarınca herşey karışıyor.Tweakı yükledim fakat ayarlarda gözükmüyor simgesi ve ayarlarını ayarlayamıyorum normal mi?
---- ----
Noctis XL'nin içindeki tüm dosyaları mı TweakInject'e atacağım?