Neler yeni

Netflix dizi/film açılmıyor

furkan10ur

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Başlıkta da söylediğim gibi jb aktiflen netflixe giriş yapıyor fakat herhangi dizi/film açmaya çalıştığım zaman donuyor. Jb aktif değilken herhangi bir sıkıntı yok normal çalışıyor. Silip tekrar yükledim düzelmedi. Netflix sürümünü düşürüp denedim yine olmadı. Bilgisi olup yardım edebilecek var mı ?

Cihaz
İphone 6
Sürüm
12.0
Başlıkta da söylediğim gibi jb aktiflen netflixe giriş yapıyor fakat herhangi dizi/film açmaya çalıştığım zaman donuyor. Jb aktif değilken herhangi bir sıkıntı yok normal çalışıyor. Silip tekrar yükledim düzelmedi. Netflix sürümünü düşürüp denedim yine olmadı. Bilgisi olup yardım edebilecek var mı ?
Choicy ile disable yapın

Liberty tweakını yükleyin. Ayarlardan liberty i açın app listesinden netflix i seçin.

Liberty tweakını yükleyin. Ayarlardan liberty i açın app listesinden netflix i seçin.
Liberty ve flyjb tweakleriyle denedim hocam ama olmadı maalesef

Choicy ile disable yapın
Bunu da denedim şimdi bunda da olmuyor maalesef hocam

Yani dizi/film izlemek için telefonu kapatıp açıyorum kaç gündür 😅 diğer forumlarda da aradım bi sonuç bulamadım çok ilginç

Yani dizi/film izlemek için telefonu kapatıp açıyorum kaç gündür 😅 diğer forumlarda da aradım bi sonuç bulamadım çok ilginç
Yanlış yapiyorsundur belki ben kullanabiliyorum libertiden Netflix seçin
Sonra choicy den custom tweak den Netflix
Seçip Libery i aktif yapın olacaktır

Büyük ihtimal yüklediğin bir tweak netflix in ayarlarını bozuyor. Yedekleme yaptıktan sonra aynı sürümle telefona restore atsan düzelir. Ama bazı tweaklar silinebilir

Dediğiniz gibi de yaptım olmuyor 😕 çok sağolun yine de ☺️

Büyük ihtimal yüklediğin bir tweak netflix in ayarlarını bozuyor. Yedekleme yaptıktan sonra aynı sürümle telefona restore atsan düzelir. Ama bazı tweaklar silinebilir

Çok tweak de kullanmıyorum aslında ama son çare bu sanırım size de çok teşekkürler ☺️

A-BYPASS ı da deneyebilirsin

New iPad yani 3. nesil iPad kullanıyorum. Sürüm 9.3.6 çoğu Programı yüklemiyor. Netflix ve ip TV için Cydia'dan hangi uygulamaları yüklersem işim görülür? Teşekkürler

New iPad yani 3. nesil iPad kullanıyorum. Sürüm 9.3.6 çoğu Programı yüklemiyor. Netflix ve ip TV için Cydia'dan hangi uygulamaları yüklersem işim görülür? Teşekkürler

Lowerinstall tweak ile sürümü yüksek gösterip app store dan indirme başlat. İndirmeyi durdur. Sonra lowerinstall ı default yap. App store da satın alınanlar dan uygulamanı indir. Son uyumlu sürüm inecektir.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Liberty lite tweak den netflix i aktif yaptım sonra,

Choicy tweak den applications / netflix / custom tweak configuration u aktif yaptım

İzleme ve indirmede cihaz donardı ikiside çalıştı.

Teşekkürler.

Nihat Bey, dediğiniz gibi lowerinstall yükledim ama ikon çıkmadı. Ayarlardan çalıştırdım. Sürüm numarasını ve iPad adını değiştirdim ama yine uygulamaları ‘bu iPad ile uyumlu değil’ diye yüklemedi. 4-5 yıldır jailbreak ile uzağım, unutmuşum. Zahmet olmazsa biraz daha ayrıntılı tarif eder misiniz lütfen? Teşekkürler.

Nihat Bey, dediğiniz gibi lowerinstall yükledim ama ikon çıkmadı. Ayarlardan çalıştırdım. Sürüm numarasını ve iPad adını değiştirdim ama yine uygulamaları ‘bu iPad ile uyumlu değil’ diye yüklemedi. 4-5 yıldır jailbreak ile uzağım, unutmuşum. Zahmet olmazsa biraz daha ayrıntılı tarif eder misiniz lütfen? Teşekkürler.

İkon çıkmıyor evet, ayarlardan değiştiriliyor, Bazı uygulamalarda hiç indirme olmamışsa ya da uygulama direkt ios12 varken ona uygun çıkmış ise de buna engel oluyor malesef.
Bilgisayarınız var ise itunes ile indirme başlatıp, telefonda satın alınanlar kısmından yükleyebilirsiniz. Hiç olmadı direkt iphonecake sitesinden den ipa indirerek yükleyebilirsiniz.

Satın alınanlar kısmına bence bir bakın.

Cihazın versiyonu zamanında uygulama var ise mutlaka yüklenir.

Bahsettiğiniz netflix ise o zaten dediğim yöntem ile yükleniyor. İphonecakede de ipa mevcut, İptv için de cracklı ip television işini fazlası işe görür.

Son düzenleme:
İkon çıkmıyor evet, ayarlardan değiştiriliyor, Bazı uygulamalarda hiç indirme olmamışsa ya da uygulama direkt ios12 varken ona uygun çıkmış ise de buna engel oluyor malesef.
Bilgisayarınız var ise itunes ile indirme başlatıp, telefonda satın alınanlar kısmından yükleyebilirsiniz. Hiç olmadı direkt iphonecake sitesinden den ipa indirerek yükleyebilirsiniz.

Satın alınanlar kısmına bence bir bakın.

Cihazın versiyonu zamanında uygulama var ise mutlaka yüklenir.

Bahsettiğiniz netflix ise o zaten dediğim yöntem ile yükleniyor. İphonecakede de ipa mevcut, İptv için de cracklı ip television işini fazlası işe görür.

Çok teşekkür ederim

Liberty lite tweak den netflix i aktif yaptım sonra,

Choicy tweak den applications / netflix / custom tweak configuration u aktif yaptım

İzleme ve indirmede cihaz donardı ikiside çalıştı.

Teşekkürler.

Bu sistemle izliyordum şimdi uygulama açılıyor yalnız film/dizi oynamıyor, jb pasif olunca sorun yok. Fikri olan var mı?

Flyjb tweak ile izleme ve indirme başarılı oldu.
.......

Vnodebypass 0.2.6 alternatif olarak kullanılabilir. Vnode aktif ettikten sonra deneyin, sonra pasife alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Ne yaptıysam bende olmadı

Substitute deaktif yapınca netflix çalışıyor

Jb aktif olunca çalışmıyor bütün bypasslari denedim olmadı

Geri