Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ben de yükledim bu tweak i , ancak activator den nasıl çalıştırılacağını bulamadım. Biraz detaylı anlatabilirmisiniz, kurulumdan sonra ne yapmamız gerektiğini. Sürümüm 12.4 iPhone X
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar ben de yükledim bu tweak i , ancak activator den nasıl çalıştırılacağını bulamadım. Biraz detaylı anlatabilirmisiniz, kurulumdan sonra ne yapmamız gerektiğini. Sürümüm 12.4 iPhone X
Yükledikten sonra herhangi bir şey yapmanıza gerek yok. Tweak kendi kendine çalışıyor. Her gün NASA’nın paylaştığı duvar kağıtlarını telefonunuza uyguluyor.
Yükledikten sonra herhangi bir şey yapmanıza gerek yok. Tweak kendi kendine çalışıyor. Her gün NASA’nın paylaştığı duvar kağıtlarını telefonunuza uyguluyor.
Activator ile kullanmak için, activatoru açın ve bir çağrışım seçin. Mesela durum çubuğunu sola çekmek gibi. Seçiminizi yaptıktan sonra durum çubuğu sola çekilince yapılmasını istediğiniz eylemler listesinde tweake ait 2 eylem göreceksiniz. Birincisi nasadan duvar kağıdı çekme ikincisi unsplash sitesi üzerinden duvar kağıdı çekme.
Ayarlarda bulunan kısımda ise unsplash için keyword seçebilirsiniz. Mesela cars yazarsanız ve unsplashi deaktif/aktif yaparsanız araba ile ilgili bir duvar kağıdı geldiğini görürsünüz.