Tweak MorePowerOptions

gokmenecer

VelenzA
Administrator
Bu tweak ile kapatma ekranına ekstra seçenekler ekleyebilirsiniz.

Sürüm: 1.0
Uyumluluk: ios 9-11 (iphoneX de çalışmamaktadır.)
Fiyat : Ücretsiz
Repo :

Ekran Görüntüsü
1521392697041.png

Son düzenleme:
İphone X uyumlu mu dostum?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Uyumluluğu ios11 deki tüm cihazlar için belirtilmiş.Uyumsuz olduğuna dair bir bilgi de yok. Deneyebilirsiniz.

Uyumluluğu ios11 deki tüm cihazlar için belirtilmiş.Uyumsuz olduğuna dair bir bilgi de yok. Deneyebilirsiniz.

Denedim çalışmadı iPhone X de, ayrıca Bioprotect’i devredışı bıraktı

Denedim çalışmadı iPhone X de, ayrıca Bioprotect’i devredışı bıraktı

Edit: Bioprotect’e etkisi yokmuş, tweaki kaldırdıktan sonra da denedim onla ilgili değil sanırım ama x de çalışmadı

Hazır konu bulmusken sorumu yapıştırayım :O)
Bu 9-11 derken 9 ile 11 arasındaki tüm jb ler mi oluyor yoksa sadece 9 ve 11 jb mi ?
Birde shutdown kapatma, reboot yeniden başlatma , safemod galiba bildigin güvenlikip ama bu respiring nedir ? yeniden başlatırken jbli mi açıyor ? yoksa jb yenileme olayımı.

Hazır konu bulmusken sorumu yapıştırayım :O)
Bu 9-11 derken 9 ile 11 arasındaki tüm jb ler mi oluyor yoksa sadece 9 ve 11 jb mi ?
Birde shutdown kapatma, reboot yeniden başlatma , safemod galiba bildigin güvenlikip ama bu respiring nedir ? yeniden başlatırken jbli mi açıyor ? yoksa jb yenileme olayımı.
9 ve 11 arası sürümler. Respring jb halde ana ekranı yeniden başlatma. Normal yeniden başlatma jb Siz açılır respring jbli fark bu

Geri