Neler yeni

Tweak MilkyWay

nicholaihel

Aktif Üye
JailbreakTR
Tweak Adı : MilkyWay
Repo :
Uyumluluk: iOS 11.X.X
Fiyat : Ücretsiz
Açıklama : Multitasking özelliği aktif etmeye yarıyor. Bununla alakalı redditte bir konu göremedim. Kaynak güvenilir mi değil mi bilmiyorum ama ben yükledim. Güvenip güvenmemek size kalmış. Videodada multitasking nasıl aktif ediliyor anlatıyor.

Ekli dosyalar

• IMG_1884.PNG
    IMG_1884.PNG
    588.7 KB · Görüntüleme: 164
hocam ben bu activator den aktif ediyorum . volume down tusuna basili tuttugum zaman foreground mode aciliyor fakat arkaplana nasil alacagim ana menuye dondugumde olmuyor yardimci olursaniz sevinirim

hocam ben bu activator den aktif ediyorum . volume down tusuna basili tuttugum zaman foreground mode aciliyor fakat arkaplana nasil alacagim ana menuye dondugumde olmuyor yardimci olursaniz sevinirim
Herhani bir sayfaya basılı tut

Ekli dosyalar

• 04AE23E9-8BDD-44B9-96C6-9DE690F0F8FF.png
    04AE23E9-8BDD-44B9-96C6-9DE690F0F8FF.png
    630.1 KB · Görüntüleme: 89
Hocam bu 4 tane şey otomatik kuruyor ama sende kurmadı herhalde. Orijinal reposundan kur olmadı önce background actionı daha sonra bunu kur. Background action icin de depends Activator galiba onun da reposunu ekle öyle kur.

Ekli dosyalar

• 072BFF28-1E25-4EA2-BAF3-0044F4A66317.jpeg
    072BFF28-1E25-4EA2-BAF3-0044F4A66317.jpeg
    325.7 KB · Görüntüleme: 92
Hocam bu 4 tane şey otomatik kuruyor ama sende kurmadı herhalde. Orijinal reposundan kur olmadı önce background actionı daha sonra bunu kur. Background action icin de depends Activator galiba onun da reposunu ekle öyle kur.
Senden ricam repo paylaşabilir misin ?

Arkadaşlar ayni repoda bulunan background action for ccsupport tweak yüklerseniz iOS 12 de kullanabilirsiniz.
Not: Ccsupport ve activator yüklü olması gerekiyor. Activator iOS 12 de çalışmıyor ama onunla herhangi bir işlem yapılmıyor sadece bağlantılı olduğu icin otomatik kuruyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ayarları nasıl yapacam yarı türkçe yarı ingilizce milkyway ingilizce action yarı ingilizce ve ben hangi ayara tıklayacagımı mantıgını çözemedim
[automerge]1552511089[/automerge]
Arkadaşlar ayarları nasıl yapacam yarı türkçe yarı ingilizce milkyway ingilizce action yarı ingilizce ve ben hangi ayara tıklayacagımı mantıgını çözemedim

Repo kaldırılmış düzeltme imkanınız var mı acaba, yani .deb ya da ipa dosyasını upload eder misiniz

Tweak Adı : MilkyWay
Repo :
Uyumluluk: iOS 11.X.X
Fiyat : Ücretsiz
Açıklama : Multitasking özelliği aktif etmeye yarıyor. Bununla alakalı redditte bir konu göremedim. Kaynak güvenilir mi değil mi bilmiyorum ama ben yükledim. Güvenip güvenmemek size kalmış. Videodada multitasking nasıl aktif ediliyor anlatıyor.

Kral Deb Dosyası Paylaşırmısın Hiç Bir Yerde Bulamadım 12.4 İçin lazım

Gülümse Kaderine :-)

Geri