Mesajları otomatik doldurmuyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi efexor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

efexor

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhaba arkadaşlar jailbreak yaptıktan sonra mesajlara gelen şifreleri otomatik doldurmuyor banka uygulamalarında falan. İcleaner üzerinden tweaklerin hepsini kapatıp denedim ama düzelmedi maalesef. Sorun neden olabilir.
Cihaz 6s 13.5 unc0ver jailbreak

Cihaz
6s
Sürüm
13.5
Choicy ile o uygulamayı ve mesajları disable yapın belki çalışacaktır
[/QUOTE]
Denedim olmadı teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar jailbreak yaptıktan sonra mesajlara gelen şifreleri otomatik doldurmuyor banka uygulamalarında falan. İcleaner üzerinden tweaklerin hepsini kapatıp denedim ama düzelmedi maalesef. Sorun neden olabilir.
Cihaz 6s 13.5 unc0ver jailbreak
Aynı sorun bende de var klavyenin üstüne gelen kod çıkıyor ama basınca bir etkileşim olmuyor

Bunun Jailbreak ile ilgili olduğunu sanmıyorum. Uzun bir süre JB'siz kullanırkende aynı problemi yaşıyordum. Bazı uygulamalarda SMS'de gelen şifreyi doldururken bazılarında doldurmuyordu.

Bunun Jailbreak ile ilgili olduğunu sanmıyorum. Uzun bir süre JB'siz kullanırkende aynı problemi yaşıyordum. Bazı uygulamalarda SMS'de gelen şifreyi doldururken bazılarında doldurmuyordu.
Bende jailbreak yokken problem yoktu. Jailbreakten sonra oldu bu sorun. Ama hangi tweak yaptı çözemedim🤔

Geri