Meridian Jailbreak Kaldırma Yardım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dikoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dikoo

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhaba arkadaşlar ios 10.3.3 (iphone 7) sürümüne meridian jailbreak kurdum gayet stabil bir çekilde çalışıyordu ancak bilmediğim bir nedenden dolayı bugün bir türlü cydia yı açamadım tıkladığım zaman geri kapanıyor ayarlar kısmında hiç bir tweak görünmüyor itunes üzerinden 10.3.3 ipsw yüklemek istediğimde hatalar alıyorum, safe modda bir türlü cihazı açamadım. Restore etmeden jailbreak i kaldıracağım bir yol var mıdır? Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Teşekkür ederim
[automerge]1554130405[/automerge]
Merhaba arkadaşlar ios 10.3.3 (iphone 7) sürümüne meridian jailbreak kurdum gayet stabil bir çekilde çalışıyordu ancak bilmediğim bir nedenden dolayı bugün bir türlü cydia yı açamadım tıkladığım zaman geri kapanıyor ayarlar kısmında hiç bir tweak görünmüyor itunes üzerinden 10.3.3 ipsw yüklemek istediğimde hatalar alıyorum, safe modda bir türlü cihazı açamadım. Restore etmeden jailbreak i kaldıracağım bir yol var mıdır? Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Teşekkür ederim
Ya da ios 12.1.2 ye yükseltmenin bir yolu var mıdır?

Cihaz
iPhone 7
Sürüm
10.3.3
Hiç kullanmadım tam bilmiyorum ama uygulamanın lisansı bitmiş olabilir tekrar uygulamayı yükleyip jb yapabilirsiniz.

Şu an Jailbreak aktif mi? Değilse, adresinden tekrar Jailbreak yapabilir misin?
Not: 10.3.3 ve 12.1.2 sürümleri imzalı olmadığından, bu sürümlere geçiş yapamazsın.

Siyah ekran derken? Ekranda sürekli dönen yükleniyor işareti mi oluyor?
Restart atması normal, Jailbreak olana kadar denemelisin.

aktif gibi görünmüyor siteden tekrar yüklemeye çalıştığımda telefonu yeniden başlatıyor ama siyah ekranda kalıyor bir türlü açılmıyor
Şu an Jailbreak aktif mi? Değilse, adresinden tekrar Jailbreak yapabilir misin?
Not: 10.3.3 ve 12.1.2 sürümleri imzalı olmadığından, bu sürümlere geçiş yapamazsın.
[automerge]1554131067[/automerge]
evet aynen öyle oluyor :(
Siyah ekran derken? Ekranda sürekli dönen yükleniyor işareti mi oluyor?
Restart atması normal, Jailbreak olana kadar denemelisin.

son sürüm Meridian IPA'sını indirip, Cydia Impactor ile cihaza yükle.
Sonrasında resimdeki gibi, Jailbreak yaptıktan sonra done butonuna basınca (uzun süreli basman gerekebilir), Force Re-install Cydia dersen düzeleceğini sanıyorum. Cydia'ya girebilirsen, Cydia Eraser yükle ve Eraser telefonu sıfırlasın.

1515382371034017988.png

Aynı sitede ki gibi siyah ekran yükleniyorda kalıyor
Sonrasında resimdeki gibi, Jailbreak yaptıktan sonra done butonuna basınca (uzun süreli basman gerekebilir), Force Re-install Cydia dersen düzeleceğini sanıyorum. Cydia'ya girebilirsen, Cydia Eraser yükle ve Eraser telefonu sıfırlasın.

Ekli dosyayı görüntüle 10762

Ekli dosyalar

• IMG_0001.PNG
    IMG_0001.PNG
    187.7 KB · Görüntüleme: 3

Ekli dosyayı görüntüle 10762
Merhaba Veysel bey dediğiniz aşamaya gelebildim ama ''done'' butonu aktifleşmiyor acaba ''uzun süreli basman gerek'' derken tam olarak nasıl yapmalıyım. Kusura bakmayın benim için çok önemli bu sürümü kaybedemem ayrıca bir yolla cydia yı açtım ama aşağıda ki hatalardan dolayı cydia eraser veya başka birşey yükleyemiyorum.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    48.8 KB · Görüntüleme: 2
  • Ekran Alıntısı2.PNG
    Ekran Alıntısı2.PNG
    25.6 KB · Görüntüleme: 2
  • Ekran Alıntısı3.PNG
    Ekran Alıntısı3.PNG
    82.3 KB · Görüntüleme: 3
  • Ekran Alıntısı4.PNG
    Ekran Alıntısı4.PNG