Merhaba arkadaşlar ios 10.3.3 (iphone 7) sürümüne meridian jailbreak kurdum gayet stabil bir çekilde çalışıyordu ancak bilmediğim bir nedenden dolayı bugün bir türlü cydia yı açamadım tıkladığım zaman geri kapanıyor ayarlar kısmında hiç bir tweak görünmüyor itunes üzerinden 10.3.3 ipsw yüklemek istediğimde hatalar alıyorum, safe modda bir türlü cihazı açamadım. Restore etmeden jailbreak i kaldıracağım bir yol var mıdır? Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Teşekkür ederim
[automerge]1554130405[/automerge]
[automerge]1554130405[/automerge]
Ya da ios 12.1.2 ye yükseltmenin bir yolu var mıdır?Merhaba arkadaşlar ios 10.3.3 (iphone 7) sürümüne meridian jailbreak kurdum gayet stabil bir çekilde çalışıyordu ancak bilmediğim bir nedenden dolayı bugün bir türlü cydia yı açamadım tıkladığım zaman geri kapanıyor ayarlar kısmında hiç bir tweak görünmüyor itunes üzerinden 10.3.3 ipsw yüklemek istediğimde hatalar alıyorum, safe modda bir türlü cihazı açamadım. Restore etmeden jailbreak i kaldıracağım bir yol var mıdır? Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Teşekkür ederim
- Cihaz
- iPhone 7
- Sürüm
- 10.3.3