Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba şey sorucam

İos 11.3.1 için jb çıkınca 11.4.1 için ne zaman yayınladılar? Yani aradan ne kadar zaman geçtide yayınladılar onu soruyorum.

Hocam benim cydia dan aldığım tweakler icin hesabım var oradan giriş yapmış durumdayım.

Aynı Mail adresi ile packix’e giriş yapabilirsin...

Resimde gördüğüm kadar satın aldığın Tweaklerin hiç biri IOS 12 ‘de çalışmaz

Aynı Mail adresi ile packix’e giriş yapabilirsin...

Resimde gördüğüm kadar satın aldığın Tweaklerin hiç biri IOS 12 ‘de çalışmaz
Sıkıntı tamda orda iOS 11 de çalışanları tekrar neden satın alalım , böyle yaptıkları icin farklı alternatiflere yöneliyor insan..

Kstore ve linkstore gibi appstoreden ücretsiz indirebileceğimiz tweak varmı ios 11

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar cyder ile toplu repo ekledim sonra repolar içinde gereksiz olanlar vardı silemedim mecbur cyderi sildim sonra bi bakarım bütün repolar gitmiş smartsource ile yükledim onla da yükledim sonra güncelleme gösterdi yapayım dedim olmadı sonra cydiayı kapatıp açtım baktım bütün repolar gitmiş bunu nasıl halledebilirim her defasında tek tek eklemek yorucu...

Arkadaşlar auidorecorder kurunca whatsapp,facetimede görüntülü ve sesli konuşma yapamıyorum atıyor öncelerinde sorun yoktu uncovera geçtim tek tek kurdum yine aynısı bu durumla karşılaşan varmı

Arkadaşlar auidorecorder kurunca whatsapp,facetimede görüntülü ve sesli konuşma yapamıyorum atıyor öncelerinde sorun yoktu uncovera geçtim tek tek kurdum yine aynısı bu durumla karşılaşan varmı

Crackli AudioRecorder‘de O sorun var... Orijinal kullananlarda sorun yok...

Arkadaşlar; son zamanlarda yeni bir tweak yüklemediğim halde bazı uygulamalar açılmamaya başladı. Şuan Tinder isimli uygulama hiçbir şekilde açılmıyor. Tıkladıktan sonra ana ekrana atıyor. Bu sorun daha önce yaşanmıyordu. Silip geri yükledim olmadı, appadmin ile sürüm düşürdüm yine açılmadı. ICleaner ile App admin ve Inapp purcase’i inaktif hale getirdim maalesef yine etkilemedi. Çözüm öneriniz var mıdır? Açılmayan ve ihtiyacım olan uygulamalar arasında parasını ödeyip VIP satın aldığım halde kullanamadığım Duolingo dil öğrenme uygulaması da dahildir.

Arkadaşlar; son zamanlarda yeni bir tweak yüklemediğim halde bazı uygulamalar açılmamaya başladı. Şuan Tinder isimli uygulama hiçbir şekilde açılmıyor. Tıkladıktan sonra ana ekrana atıyor. Bu sorun daha önce yaşanmıyordu. Silip geri yükledim olmadı, appadmin ile sürüm düşürdüm yine açılmadı. ICleaner ile App admin ve Inapp purcase’i inaktif hale getirdim maalesef yine etkilemedi. Çözüm öneriniz var mıdır? Açılmayan ve ihtiyacım olan uygulamalar arasında parasını ödeyip VIP satın aldığım halde kullanamadığım Duolingo dil öğrenme uygulaması da dahildir.
JB devre dışı iken durum nedir?

Safaride youtube izlenebiliyor bunun gibi yaani uygulamasındada uygulamaya atmadan izleyebileceğimiz bi tweak varmı

Arkadaşlar cercube müzik indirmeye tıkladığımda atıyor youtube için başka önerisi yada sorunun neden kaynaklandığını bilen varmı

Evet yazacaktım repo ismi sıkıntı oluyodu diye yazmadım daha evvelde siz demiştiniz galiba on numara çalışıyoduda

Evet benimde cercube her koşulda atıyor, instagram bazen. Rocket ve cercube de lisanslı

Evet benimde cercube her koşulda atıyor, instagram bazen. Rocket ve cercube de lisanslı

Çözüm bulamadınmı naptıhsam olmadı

Geri