Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O bahsettiğiniz uygulama ücretsiz. Hem garageband için neden pro aldınız? Pro genelde adobe uygulamalarını kullanmak, Videoları hdr kalitede izlemek için tercih edili. Eğer daha önce indirdiyseniz şöyle bir ekran gelmeli:

Bahsettiğim gibi alma amaçlarımdan sadece biri GarageBand idi. Pro tercihinde lamine ekran ve stereo hoparlörler etkili oldu. Kalem kullanımı için lamine tercih ettim.

Ios cihaz tecrübem yoktu, daha önce garageband kuramadığım için aramada da çıkmıyor. Yanlış hatırlamıyorsam safari üzerinden iTunes'a bağlanıp arttığında da üst versiyon ios istemişti.

İnstagrama++ veya rocket ios 11.2.1 uyumlu hangisidir? Ya story tıklayınca donuyor ya uygulamadan atıyor. İnstagramın sürümlerini indirdim olmadı farklı repolardan yükledim olmadı. Uyumlu bir instagram eklentisi ve reposu lütfen 🙏🏻

Hocam konu açamadım 8752lütfen yardım edin cihaz iPad 5 sürüm 11.3.1 jailbrekali cıhazımı ayarlardan sıfırladım tekrar jb yaptım lakin Cydia a veri tabanı hatası alıyorum Keske sıfırlamasa ıdım zaten anlamıyordum zor zor jailbreak attım :( düzeltmenin bir yolu yokmu yoksa üst sürüme geccem

Hocam konu açamadım Ekli dosyayı görüntüle 8752lütfen yardım edin cihaz iPad 5 sürüm 11.3.1 jailbrekali cıhazımı ayarlardan sıfırladım tekrar jb yaptım lakin Cydia a veri tabanı hatası alıyorum Keske sıfırlamasa ıdım zaten anlamıyordum zor zor jailbreak attım :( düzeltmenin bir yolu yokmu yoksa üst sürüme geccem
Merhaba, keşke böyle bir hata yapmasaydınız. Forumda her zaman uyarıyoruz jailbreak kaldırma araçlarını kullanın diye. Ayarlardan sıfırlamak işe yarıyor olsaydı bu kadar jailbreak kaldırma aracı olmazdı. Çözüm için pm ile iletişime geçeceğim bekleyin

Merhaba, keşke böyle bir hata yapmasaydınız. Forumda her zaman uyarıyoruz jailbreak kaldırma araçlarını kullanın diye. Ayarlardan sıfırlamak işe yarıyor olsaydı bu kadar jailbreak kaldırma aracı olmazdı. Çözüm için pm ile iletişime geçeceğim bekleyin
Hocam anlamıyorum yaptım bi hata yardımlarınız için çok teşekkür ederim bekliyorum hocam
[automerge]1549098186[/automerge]
Hocam sorunumu cozdunuz bağlanıp Allah razı olsun tekrardan çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
Öncelikle bir jailbreak kaynağıdır iOS 12 ve üzerine şuan jailbreak daha çıkmadı yakın zamanda gerçekleşecek gibi görünüyor o yüzden tek alternatifiniz tweakbox gibi kanallar fakat onlarda reklam ve saçma virüslerle dolu o yüzden ben kendimce önermiyorum biraz beklerseniz yakında gelecektir..

Nosubstitute
İnstagrama++ veya rocket ios 11.2.1 uyumlu hangisidir? Ya story tıklayınca donuyor ya uygulamadan atıyor. İnstagramın sürümlerini indirdim olmadı farklı repolardan yükledim olmadı. Uyumlu bir instagram eklentisi ve reposu lütfen 🙏🏻
nosubstitute electra tweak ini indirirseniz sorun çözülecektir

İyi akşamlar bende şeyi merak ediyorum bu Filza ile neler yapabilirim çok komplike bi şey gibi geliyor, içerdeki dosyaları kurcalamaya çekiniyorum şimdiden teşekkür ederim

Doubleh3lix açılmıyor. Tıklayınca açılıp hemen kapanıyor bunu nasıl düzeltirim ?

Telefonu yeniden başlattım apple logosunda takılı kalıyor :(

Son düzenleme:
Doubleh3lix açılmıyor. Tıklayınca açılıp hemen kapanıyor bunu nasıl düzeltirim ?

Telefonu yeniden başlattım apple logosunda takılı kalıyor :(

Uygulamanın Sertifikası bitmiştir.. Cydia Impactor ile tekrar imzalayın uygulamayı

Reklamları engellemek için minimal hosts bloker mi? Yoksa aşağıdaki mi tercih edilmeli? JB 11.4.1
5fd843807a1e72bd32d5e9572e32c58a.jpg

Son düzenleme:
Uygulamanın Sertifikası bitmiştir.. Cydia Impactor ile tekrar imzalayın uygulamayı
Extender vardı 3 günde bir imzalıyordu. Telefonun sesini şuan farkettim. Apple logosunda kalıyor ama telefon aslında açık. Numaramı başka bir telefondan aradığımda karşıdaki kişide çalma sesi geliyor ama benim telefonda hala apple logusu var(çalma sesi gelmiyor). Home+power ile reset atayım dedim ekran görüntüsü alma sesi geldi. Bilgisayara bağladım, bağlantı kurulma sesi geldi. Telefon şuan Apple logosunda fakat bilgisayardan fotoğraflara erişebiliyorum ve impactorda telefonu gözüküyor.

Extender vardı 3 günde bir imzalıyordu. Telefonun sesini şuan farkettim. Apple logosunda kalıyor ama telefon aslında açık. Numaramı başka bir telefondan aradığımda karşıdaki kişide çalma sesi geliyor ama benim telefonda hala apple logusu var(çalma sesi gelmiyor). Home+power ile reset atayım dedim ekran görüntüsü alma sesi geldi. Bilgisayara bağladım, bağlantı kurulma sesi geldi. Telefon şuan Apple logosunda fakat bilgisayardan fotoğraflara erişebiliyorum ve impactorda telefonu gözüküyor.

Cihazı yeniden başlatın tekrar Apple logosunda kalırsa... yeni sürüme geçmen gerekiyor

İnstagrama++ veya rocket ios 11.2.1 uyumlu hangisidir? Ya story tıklayınca donuyor ya uygulamadan atıyor. İnstagramın sürümlerini indirdim olmadı farklı repolardan yükledim olmadı. Uyumlu bir instagram eklentisi ve reposu lütfen

Düzeldi mi kardeş?

Sürekli bu ekran çıkıyor. Cihaz bir türlü jailbreak'a geçmiyor. Çözümü var mı?
Not: Sürüm 11.3.1

Ekli dosyalar

• 93BAC481-5DAD-4489-BA80-F6D40799E963.png
    93BAC481-5DAD-4489-BA80-F6D40799E963.png
    300.4 KB · Görüntüleme: 31
konu dışı fakat bi şey sormak istiyorum ıphone dışında birde androıd telefona root atmak istiyorum bunun gibi bir sitesi varmı bulamadım huaweı telefon

Hocam cihaz iPad 5 11.3.1 sürümü jailbreakli şimdi bahsetcem şey mümkün mü bilmiyorum ama mümkünse çok yardımı olacak bana, iOS oyunlarda cihazimin jailbreakli olduğunu algilamayacak bit tweak yada başka bir şey var mı ? Böyle bir şey mümkün mü ? Google'dan baktimda flex2 tweak dan bahsediyor da bilgisi olan var mı ? Yardımlarınız i bekliyorum

Geri