Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selam arkadaşlar ;

MiDevice içerisine girdiğimde safe mode atıyor ne yapmam gerek ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Anemone ile Lotus temasını yüklediğimde telefon genelinde kasma oluyor 6s telefonum sizde de oluyor mu?

Anemone ile Lotus temasını yüklediğimde telefon genelinde kasma oluyor 6s telefonum sizde de oluyor mu?

Anemonede genel olarak temalarda ana menünün sol kosmına kaydırmada bir donma var güncellemelerle düzeltilceğini umuyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Anemonede genel olarak temalarda ana menünün sol kosmına kaydırmada bir donma var güncellemelerle düzeltilceğini umuyorum.

Sağolun hocam, bir de xen html tweakini kuramıyorum ya safe moda atıyor ya da respring yaparken takılıyor yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Sprigtomize’ı falan da kaldırdım ama aynı hala sonuç. Nedenini bilen var mıdır acaba?

Sağolun hocam, bir de xen html tweakini kuramıyorum ya safe moda atıyor ya da respring yaparken takılıyor yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Sprigtomize’ı falan da kaldırdım ama aynı hala sonuç. Nedenini bilen var mıdır acaba?

Xenhtml farklı repolardan indirin yasaklı repo olabilceğinden isim veremiyorum ama sürümüne bakın hangisi yüksekse onu indirin. Ayrıca xenhtml yerine lockpro+ öneririm crackli olarak repolarda mevcut bir sorunuz olursa özelden mesaj olarak iletin.

Öncelikle herekese iyi günler.Arkadaşlar ben cihazıma impactor uygulaması ile 3 tane uygulama kurdum ama geliştirici 3 ten fazla kurmaya izin vermiyor, ben bunu nasıl aşarım ve jailbreaksiz bir yöntem arıyorum .teşekkürler..

Lockplus pro yükledim ama saat dilimi 12 olarak gösteriyor 24 saate göre göstermiyor çözümü var mi ?

Modmyi reposunu kuramiyorum kaynak bulunamadi diyor ilk jb yaptigimdada gelmedi nasil kurabilirim?

a2c1728c45e909971d47012448724999.png

Şu olay canımı sıkıyor. Otablocker yükledim hala aynı.

İkinci kez yazıyorum ,yardımlarınızı bekliyorum
iyi günler arkadaşlar. ben cihazıma impactor uygulaması ile 3 tane uygulama kurdum ama geliştirici 3 ten fazla kurmaya izin vermiyor, ben bunu nasıl aşarım ve jailbreaksiz bir yöntem arıyorum .teşekkürler..

İkinci kez yazıyorum ,yardımlarınızı bekliyorum
iyi günler arkadaşlar. ben cihazıma impactor uygulaması ile 3 tane uygulama kurdum ama geliştirici 3 ten fazla kurmaya izin vermiyor, ben bunu nasıl aşarım ve jailbreaksiz bir yöntem arıyorum .teşekkürler..

1. Uygulamaları hangi siteden indirdin ?

2. Hangi uygulamaları indirdin ?

3. Hangi sürümdesin şu anda?

JailbreakTR

Tek bildiğim şey başlıbaşına sorunlu bir jailbreak sürümü electra pangu yaparsa tam olur

Geri