Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cydia arkaplanda açılıyo ama ekrana gelmiyo kullanamıyorum tema hariç yüklü tweaklerde kayboldu

Ekli dosyalar

• 699BA0DF-93AD-45F6-A341-189D92B53622.png
    699BA0DF-93AD-45F6-A341-189D92B53622.png
    391.2 KB · Görüntüleme: 17
Neden Sileo alternatifi kullanalim?
Cydia bence gayet güzel calisiyor bundanda daha hizli calisacagini da sanmiyorum düsünceleriniz ney?

arkadaşlar iconların yerini değiştirmeye çalışırken, "özellikle de appstore" cihaz safe moda alıyor kendini ve reset atıyor buna hangi tweak neden olmuş olabilir.
çözümü var mı Teşekküler

merhaba safari plus kurdum . videoları indiriyor fakat bunları galerime yada videolar uygulamama nasıl atabilirim ?

Neden Sileo alternatifi kullanalim?
Cydia bence gayet güzel calisiyor bundanda daha hizli calisacagini da sanmiyorum düsünceleriniz ney?

Tercih meselesi. Ben yeni şeylere her zaman açığımdır. Hızlı çalışacağını ise görmeden bilemeyiz.

Bu çarpı işaretini nasıl kaldırırım ?

Ekli dosyalar

• 7D6BB8E3-A150-4335-B6B6-8DE27B37AA81.jpeg
    7D6BB8E3-A150-4335-B6B6-8DE27B37AA81.jpeg
    14 KB · Görüntüleme: 22
Veexellium TEMA’sına ait döndürme kapalının simgesi. Onu açarsan döndürme de gider simge de. Bende yeni yükledim temayı, benim de dikkatimi çekti. 😂😂
İki saattir silmediğim tweak kalmadı :) Çok sağol kardeşim beni büyük bi dertten kurtardın.

AppStore dan uygulama indirince her bir uygulama yeni bir sayfaya yerleşiyor. Hangi tweakten kaynaklanıyor bu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çıkan jbler hep semi. Tihmstar 8.4.1’e çıkardığı jb de bir tweak ile untethered yapmıştı. Telefonu temizle programı çıkardılar, yeni cydia bile yapıyorlar. Bunu untethered yapacak bir tweak neden yapmıyorlar ki ?

Whatsapp mesajlarını silemiyorum arkadaşlar.
Hatta mesajları hiç seçemiyorum. İlet, sil, kopyala menüsü çıkmıyor. Watusi yüklü. Bilen var mı?

AppStore dan uygulama indirince her bir uygulama yeni bir sayfaya yerleşiyor. Hangi tweakten kaynaklanıyor bu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Normalde yeni uygulama indirirken, hep ikinci sayfaya yerleşmesi için ayarlanır. Sende hepsi ayrı ayrı sayfa mı oluşturuyor şimdi?

Geri