Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar merhaba. Iosda çok yeniyim. Çok değişik sistem Android sonrası. Yardimlariniza ihtiyacım var

Arkadaşlar merhaba. Iosda çok yeniyim. Çok değişik sistem Android sonrası. Yardimlariniza ihtiyacım var

Ios alakalı mı soracaksın yoksa jailbreak or alakalı mı.ikisi birbirinin içinde ama farklı şeyler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ios 10.3.1 uyumlu bildirimleri gruplayan bir tweak varmı?

Arkadaşlar app store herhangi bir şekilde indirme yapmama veya uygulama güncellememe izin vermiyor. Sıkıntı nedir ? Başına gelen oldu mu daha önce ?

Ios alakalı mı soracaksın yoksa jailbreak or alakalı mı.ikisi birbirinin içinde ama farklı şeyler.

Aslında JB. Beklerken çıkışını araştırıyorum da sürekli. Hallemedezsem kendi başıma o zaman yardım talep edeceğim.

Çok teşekkür ederim kardeşim @Samet
[automerge]1528050138[/automerge]
@Samet kardeşim bu hatayı alıyorum ya nedeni nedir versiyonum 11.3.1 bu sürüm olmuyorsa app valleyin de vip si var onu verebilirsen sevinirim

Ekli dosyalar

• E19AA724-DD43-411F-A910-36B70552E055.png
    E19AA724-DD43-411F-A910-36B70552E055.png
    259 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim kardeşim @Samet
[automerge]1528050138[/automerge]
@Samet kardeşim bu hatayı alıyorum ya nedeni nedir versiyonum 11.3.1 bu sürüm olmuyorsa app valleyin de vip si var onu verebilirsen sevinirim
Sende jailbreak yok o yüzden appsync olması lazım senin sürümüne jailbreak geliyor o zaman yüklersin

Bu uygulamaları jb olmadan yükleyince 1 hafta sonra sıkıntı oluyormuş bu mevzu nedir tam olarak anlayamadım heryerde de bi bilgi kirliliği var kimisi diyor tutuapp'den yükleyince 1 hafta sonra uygulama çalışmıyor kimisi diyor geliştirici profili lazım ?
Tweakbox AppValley işini görür

SM-T315 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Bu uygulamaları jb olmadan yükleyince 1 hafta sonra sıkıntı oluyormuş bu mevzu nedir tam olarak anlayamadım heryerde de bi bilgi kirliliği var kimisi diyor tutuapp'den yükleyince 1 hafta sonra uygulama çalışmıyor kimisi diyor geliştirici profili lazım ?

SM-T315 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geliştirici hesabı dışındaki hesaplarla yüklenen ipaların 1 hafta geçerlilik süresi vardır. Durum bundan ibaret 👍

Az önce beni bu numara aradı nasıl oldu anlamadım ne iş bu?

Ekli dosyalar

• 6CB125D7-9B93-4EE5-B998-9BC2B9D3F5EA.jpeg
    6CB125D7-9B93-4EE5-B998-9BC2B9D3F5EA.jpeg
    466.4 KB · Görüntüleme: 26
Papers.co adresinden telefonuna uygun bir sürü duvar kağıdı bulabilirsin. AppStore'da uygulaması var onu da indirebilirsin. Ayrıca Jailbreakli olanlar LocalIApStore ile satın alarak reklamsız Premium üyeliğe de geçebilirler.

Geri