Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ios11 de bildirim ekranına düşen bildirimleri tek tıklamayla açan bir eklenti vardı bilen hatırlayan var mı ? yani sağa sola kaydırmadan

Beyler ınstagram birine yorum atarken yorum yerine video yada foto atacağım bir tweak varmı

Twitter dan video indirmek için bir tweak varmı?
Twitter++ çalışmıyor bende.
Sürüm ios 10.3.1

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Twitter dan video indirmek için bir tweak varmı?
Twitter++ çalışmıyor bende.
Sürüm ios 10.3.1

IMG_0061.jpg
Twitter, Facebook, Instagram gibi sosyal uygulamalarda çalışıyor.

Ayarlardan aktif etmeyi unutma 👍

Yükledim hocam , ayarlar dan da aktif ettim. Ama başarısız oldu yine .

Ayarlardan aktif et, respring at sonra twitter'da herhangi bir videonun üzerine basılı tut

Ekli dosyalar

• IMG_0064.PNG
    IMG_0064.PNG
    231.6 KB · Görüntüleme: 12
Ücretli uygulamaları ücretsiz indirmek için neler kullanıyorsunuz ? Appcake çoğu şeyi yükleyemiyor. İnternet üzerinden indirdiğim ipaları filzadan yükle diyince de çoğu uygulamadan atıyor. Tavsiyeleriniz nelerdir ?

Ücretli uygulamaları ücretsiz indirmek için neler kullanıyorsunuz ? Appcake çoğu şeyi yükleyemiyor. İnternet üzerinden indirdiğim ipaları filzadan yükle diyince de çoğu uygulamadan atıyor. Tavsiyeleriniz nelerdir ?
Aynen bende aynı şeyi merak ediyorum.Ücretli oyunların ipasını indiriyorum filzadan yükleyemiyorum Ne yapmak gerek

Aynen bende aynı şeyi merak ediyorum.Ücretli oyunların ipasını indiriyorum filzadan yükleyemiyorum Ne yapmak gerek

AppStore üçretli tavsiye ederim

Dışardan ne yüklersen yükle çalışmaz
, çalışsada ömrü kısa olur o tür uygulamaların.

JailbreakTR

Merhaba arkadaslar benim iphone5(10.3.3)cihazim var buna jailbreak yukledim h3lix ile ilk basta bi sorun yoktu ama sonra mobil veriyi kullananamaz hale geldim lutfen yardim

arkadaşlar su semperon tweak inin bir alternatifi var mı acaba.hanı bu samsunglardakı gibi kilt ekrandayken saati gösteren tweak:::iki saattir ugrasıyorum tweakı satın alıcam bir türlü olmadı

Geri