Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kusura bakmayın konuyu up yapıyorum ama konu açamadığım için buraya yazıyorum, Yobun Pro ile Clear cache yaptım 1 saat oldu hala Cleaning Cache'de kaldı normal mi yoksa bug mı girdi? Nasıl düzeltebilirim.

İPhone 7 Plus 14.4 için chackrain jb uygun mudur? Bi kaç konu okudum net cevap alamadım. Bir de en sağlam jb nasıl yapılır? Yani telefon kapanış açıldığında silinmeyen jb? Soru soruldu ise kusura bakmayın

Arkadaşlar bir konu hakkında sorum olacak. Nette gezerken iphonelerin nand değişimi diye bişey buldum. Düşük hafızalı telleri yülkselte biliniyorlarmış. Ram ve hafıza yülksetme ne kadar doğru gerçekten varmı böyle birşey .Ve ne kadar güvenilir. Bilgisi olan arkadaşlar konu hakkında bilgi verebilir mi

Attığım fotoda arkaplandaki fotodan ziyade ön taraftaki seçenekler Wi-Fi parlaklık vs bu ayarların yapıldığı kısıma foto elkeleyebildiğimiz bir ayar vardı birde bahsettiğim ayar bölgelerinin köşelerini tamamen yuvarlak yapabildiğim bi tweak vardı kaybettim onları bilen bi zahmet söyleyebilir mi

Ekli dosyalar

• B96B62A8-1B6D-47EB-89B3-2749F4DD606D.png
    B96B62A8-1B6D-47EB-89B3-2749F4DD606D.png
    763.1 KB · Görüntüleme: 17
İphone X 14.2 shsh kaydım var. DFU modunda 14.2 yüklemeye çalışınca 3194 hatası alıyorum. Windows 10'da host dosyası değiştirmeme izin vermiyor. 14.2 ile nasıl JB yapacağım? FutureRestore çok karışık geldi.

Merak ettiğimi soruyorum bunun sebebi ne ola bilir
0bb78d2a2cde2eefe268c8d1741b1550.png
58d23d3ac2b2eb01a8d7087d075f3af9.png

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merak ettiğimi soruyorum bunun sebebi ne ola bilir
0bb78d2a2cde2eefe268c8d1741b1550.png
58d23d3ac2b2eb01a8d7087d075f3af9.png

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Host dosyasında çok fazla değişiklik var diyor. Eğer farklı adblock tweakin varsa kaldır, aynı repodan önce host cleaner kur. Sonra onu kaldırıp bunu kur dostum.

Merhaba, elimde ipad 3 cihaz var. bir tanıdık tarafından hediye edildi. cihaz yaklaşık 5-6 yıldır hiç kullanılmamış. ve icloud hatası veriyor. önceden tablette kurullu olan apple hesabına hiç bir şekilde ulaşılamıyor. jb atmak istedim ama 8.4 de kalmış tablet. şimdi ben buna nasıl bir uygulama yapmalıyım ki bu tablet çalışsın. yoksa çöp olacak. şimdiden herkese teşekkürler. klavyenize su değmesin :)

Merhaba, elimde ipad 3 cihaz var. bir tanıdık tarafından hediye edildi. cihaz yaklaşık 5-6 yıldır hiç kullanılmamış. ve icloud hatası veriyor. önceden tablette kurullu olan apple hesabına hiç bir şekilde ulaşılamıyor. jb atmak istedim ama 8.4 de kalmış tablet. şimdi ben buna nasıl bir uygulama yapmalıyım ki bu tablet çalışsın. yoksa çöp olacak. şimdiden herkese teşekkürler. klavyenize su değmesin :)
apple teknik servislerine faturasıyla başvurun. yoksa çöp oldu. İyi forumlar.

Merhabalar konuyu yanlış yere açıyorsam kusura bakmayın lütfen . İphone 7 İOS 14.3 sürümü kullanıyorum. Ekrana Şarj %20’ye düşünce bir bildirim geliyor onu değiştirecek bir tweak varmı acaba şimdiden teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar öncelikşe yardım kategorisinde konuyu açamadıgım için ancak bu bölümden konuyu açabildim. Moderatör arkadaşlardan ricam konuyu gerekli yere taşımalarıdır.
Benim sorum şöyle arkadaşlar
Kullanmış olduğum bir uygulamadan ban yedim ve hiç bir şekilde giriş yapamıyorum yeni hesapta açamıyorum. Fakat tarayıcı üzerinden tüm hesaplarıma giriş yapabiliyor ve yeni üyelikte açabiliyorum. Bu durumda ne yapabilirim? Alternatif marketlerde o uygulamayı bulamıyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Dipnot:Telefonumda Jailbreak bulunmuyor

Arkadaşlar iPhone X 90 fps nasıl yapılır. İos 13.3 jailbreakli cihaz. Anywhere twekini kurdum ama 90 fps gelmiyor pubg icin. Yaptığım bir hatamı var anlamadım. Yardım ederseniz sevinirim

Arkadaşlar merhaba benim telefonum iphone 6 sürüm 12.5.1 . Appcake'i Sileodan idirdim. Ancak uygulama telefonumun ana ekranına gelmiyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Ekli dosyalar

• IMG_5454.jpg
    IMG_5454.jpg
    172.1 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_5455.jpg
    IMG_5455.jpg
    375.4 KB · Görüntüleme: 13
Cihazım iphone x jailbreak yapmak istiyorum ama sürümüm 14.4 jailbreak atarsak face ıd ve parola çalışmaz diyorlar bu ne zaman düzeltilir ?

İOS 14.3 SE2020 kullanıyorum uncover yayınlamış aracıyı şimdi sormak istediğim şey direk bilgisayara kurup usb ile bağlayıp yükleyebiliyormuyuz yoksa 2. 3. Parti uygulaması gerekiyormu?

merhaba arkadalar ıpad mini5 için ios 14.4.1 güncellemesinden sonra jail break yapmam gerekiyor ücret karşılığı ehil biri yapar mı teşekkür ediyorum

Geri