Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Telefonuma temiz kurulum için ipsweden yazılım indirip geri yükleme yaparken hata kodu 14 alıyorum ve telefon dfu modda kalıyor.mac ve windoswta denedim düzelmiyor.Lütfen yardım edin

daha önceden telefonum unc0ver jbliydi ama bi kaç gün jb deaktif kullandım. o sırada da reprovision imzalamamış unc0ver uygulamasını. ben de silmek zorunda kaldım appcake indirmek istiyorum imzası da var fakat indirme ibaresi geliyor, yükleme tamamlandığında appcake yüklenemedi uyarısı alıyorum. iosninja gibi sitelerden uncover imzalı ipa yüklediğimde de aynı hatayı alıyorum. ama instagram++ ipa yükleyebiliyorum imzalıysa. bu sorunu nasıl çözebilirim?

Imza SÜreleri Doluyor max 1hatfa Sürüyor
Ondan böyle hata alıyorsun

Sana Özel(Ücretli) İmzalı .ipa için @efsane Kardeşimize yaza bilirsin

Eskiden vardı, maalesef artık yok. SSH üzerinden activator komutları çalıştırabilirsiniz, işinize yararsa

Arkadaşlar 14.2 de killxpro çalışmıyor.Yükleyip yeniden başlat dediğimde safe mod'a atıyor.14.2 stabil değilmi?

Merhaba iyi günler arkadaşlar. Iphone 6s kullanıcısıyım ve batarya sağlığım servis olarak gözüküyor. Herhangi bir batarya değişimi yapmadım. Marka mah yaptırabileceğim yerler gibi konularda bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Herkese iyi forumlar.

Merhaba iyi günler arkadaşlar. Iphone 6s kullanıcısıyım ve batarya sağlığım servis olarak gözüküyor. Herhangi bir batarya değişimi yapmadım. Marka mah yaptırabileceğim yerler gibi konularda bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Herkese iyi forumlar.
Forumda Batarya araması yaptınız mı hiç ?

Merhaba forum arkadaşlarım,

Ben IOS 12.4.9 kullanıcısıyım, IpadStatusBar tweaki kullanıyorum. Bu, sevdiğim bir tweak açıkçası ama bu tweak üzerinde istediğim şekilde değişiklik yapamıyorum. Mesela; bu tweak operatör ismini direk göstermiyor, onun yerine sadece saat ve tarihi gösteriyor. Onun yanına aynı şekilde operatör ismi ekleyebilmem için ne yapmam gerekiyor, operatör isminin ekleyip Zeppelin ile özelleştirmek istiyorum. Her özelliği bununla aynı olacak şekilde ekstradan operatörün gözükmesi ve Zeppelin ile özelleştirmem için ne yapmam gerekiyor. Alternatif sunabilirseniz veya yapmam için bir yol varsa, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Kullandığım tweak için ekran görüntüsü ekte olacaktır, orada gördüğünüz gibi saat ve tarihin yanında operatör isminin gözükmesi için nasıl bir yol izleyebilirim. Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

8493ea4d14494ba94d3c43fbd435af4f.jpg

Tapatalk Pro kullanarak iPhone U+ aracılığıyla gönderildi

IpadStatusBar içerisinde bulunan ayarlar dışında, tweak içerisine müdahele etme şansımız yoktur. tanımlı olan neyse onu kullanabilirsiniz.

Arkadaşlar Uncover ile Restore Root FS yapıp OTA’dan güncelleme yaparsam cihazım elmada kalır mı? 5S 12.4.8

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

14.2 jb var ama appeCake tweaknı indiremedim Depends AppSync unfide- Depends Ipa installer Consele diyor çözümü varmı ?

Arkadaşlar Uncover ile Restore Root FS yapıp OTA’dan güncelleme yaparsam cihazım elmada kalır mı? 5S 12.4.8

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geçenlerde Rootfs yaparak ip7 cihazı iOS12'den, iOS 14.2'ye güncelledim. Sorun olmadı. her ihtimale karşı yedek almanızda fayda var.

Daha önce iOS 13.7 7 plus cihazımla 7-8 kere dfu modda takılı kaldı acaba tekrar takılı kalır mı

beyler daha önce iPhone 7 Plus cihazımla chekraini kullanarak 13.5.1 e jailbreak atıyordum cihazı yanlışlıkla 13.7 yaptım ve cihaz dfu modunda takılı kaldı 6-7 kere tekrar sürüm yüklemek zorunda kaldım şimdi iPhone X cihazım var 14.0.1 aynı şey tekrar başıma gelir mi yapmaktan çekiniyorum bu yüzden

Geri