Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İos 13.3.1 e uncover gelir mi gelir diyorsanız uncover silmeden güncelleme bekleyeceğim
[automerge]1588341729[/automerge]
Arkadaşlar bu ipa yükleme mevzusu beni çıldırtmak üzere.Unc0ver'i bir türlü yükleyemiyorum.3Utools ile denedim,alt store ile denedim her seferinde bir hata veriyorlar.Başka yolu yokmudur ipa yüklemenin.?
Altstore ile yükledim Windows üzerinden yapman gereken şey virüs programlarını kapatmak ondan sonra yükler

Ekli dosyalar

• 023469BD-4F9A-446E-AF91-E0469BF0E402.png
    023469BD-4F9A-446E-AF91-E0469BF0E402.png
    386.8 KB · Görüntüleme: 14
Cercube for YouTube tweakini orijinal repodan indirdim normal kullanıyordum sorunsuz bugün cercube hesabıma giriş yapacaktım yapamıyorum “broken pipe” hatası alıyorum çözüm nedir
ip8 13.3.1 checkra1n teşekkür ederim

Ekli dosyalar

• BAC224B7-8ABD-449D-8753-47BAE6ED1586.jpeg
    BAC224B7-8ABD-449D-8753-47BAE6ED1586.jpeg
    57.9 KB · Görüntüleme: 13
  • 14E30B9A-5E52-4344-84E2-791476E91FA6.png
    14E30B9A-5E52-4344-84E2-791476E91FA6.png
    198.2 KB · Görüntüleme: 13
Hayirli olsun. Super konu. Ellerinize saglik.
.
[automerge]1588358526[/automerge]
İos 13.3.1 e uncover gelir mi gelir diyorsanız uncover silmeden güncelleme bekleyeceğim

Altstore ile yükledim Windows üzerinden yapman gereken şey virüs programlarını kapatmak ondan sonra yükler
.
[automerge]1588358549[/automerge]

.
[automerge]1588358554[/automerge]

.
[automerge]1588358561[/automerge]

.

Saklama alanım dolu ful saklama alanı veren veya i cloudun bu aylık ödemeli yerlerini bedava veren bi tweak varmı temizlemek için değil yer alma için tweak yardım please :(

Saklama alanım dolu ful saklama alanı veren veya i cloudun bu aylık ödemeli yerlerini bedava veren bi tweak varmı temizlemek için değil yer alma için tweak yardım please :(

Icloud saklama alanı ücretlidir... normal saklama alanı diyorsan Dropbox, Google drive

DLG ınjactor pubgde 1-2 gün önce çalışıyordu şimdi ikisinide silip yüklememe rağmen DLG sadece pubg de çalışmıyor güncellemede gelmedi oyuna yardım acil lütfen
[automerge]1588382076[/automerge]
Jailbreaki gizleyen tweak açık olduğu için olmuyormuş o açıkken dlg gelmesini sağlayamazmıyız

Son düzenleme:
Arkadaşlar eskiden AutoTranslate vardı herhangibi menüsü ingilizce olan bir uygulamaya girdiğinizde anında türkçeye otomatik olarak çeviriyordu! Şimdi bana böyle bi tweak lazım! Amazon abd’ye girince menü açıklama vs. Ne varsa türkçe yapsın!.. Varmı böyle bi tweak bilen varmı..

ilk defa checkrain ile jailbrak yaptım sonrasında telefonu kapatıp açtım ve cydia açılıp kapanır oldu. sonra tekrar jb yaptım ve düzeldi. bana jb konusunda yardımcı olabilecek var mı hiç bi bilgim yok

@mylmzx

ilk defa checkrain ile jailbrak yaptım sonrasında telefonu kapatıp açtım ve cydia açılıp kapanır oldu. sonra tekrar jb yaptım ve düzeldi. bana jb konusunda yardımcı olabilecek var mı hiç bi bilgim yok
Her kapatıp açtığında jb silinir tekrar yapmak zorundasındır o yüzden kapatmamaya çalış jb aktif kalsın.

Herkese iyi günler dilerim.

Telefonum Iphone 7
Sürüm 13.3
Jailbreak: Uncover

Telefonumdan jailbreak kaldırma işlemi yapmak istiyordum. Önceki Ios sürümleri ile alakalı forumda konular var fakat Ios13 ile alaklı göremedim. Aynı işlemler geçerli midir?
Ek olarak uncover aracından RestoreRootFS diye bir işlem yaptım. Cydia ve eklentiler(tweakler vs) gitti. Gerçekten gitmiş midir? Jailbreak kaldırma işlemi başarılı oluyor mu?
Ayrıca şu anda 13.4.1 için güncelleme istedim. Telefonu güncelledikten sonrada fabrika ayarlarına döneceğim. Doğru mu yapıyorum yardımcı olabilir misiniz?

Ayrıca bu okuyan bir insan varsa tavsiye vermek istiyorum. Bu forumda olmayıpta başka forumlarda olan crackli tweakler yükledim. Hatta bu insanların videoları vs var. Ne olacak adamlar video bile çekiyor kimsede kötü yorum yapmamış. Bende yükleyeyim dedim. Halbuki bu forumda uyarılar vardı buna rağmen yükledim. Neyse sonuca geleyim şu an telefonumdan arama yapamıyorum. Sadece internetini kullanabiliyorum. Umarım bu işlemler biterse telefonum eski haline kavuşur. Siz siz olun crackli tweakler yüklemeyiniz.

Saygılarımızla,

P
anladım. ben checkrain adlı uygulama üzerinden jb yaptım. sizin bir öneriniz var mıdır hangisi iyidir falan
Checkrain ile her kapanıp açtığında PC ister uncover telefona yüklü bir uygulamadır kapatıp açtığında uncover uygulaması ile kolaylıkla jb yaparsın

Herkese iyi günler dilerim.

Telefonum Iphone 7
Sürüm 13.3
Jailbreak: Uncover

Telefonumdan jailbreak kaldırma işlemi yapmak istiyordum. Önceki Ios sürümleri ile alakalı forumda konular var fakat Ios13 ile alaklı göremedim. Aynı işlemler geçerli midir?
Ek olarak uncover aracından RestoreRootFS diye bir işlem yaptım. Cydia ve eklentiler(tweakler vs) gitti. Gerçekten gitmiş midir? Jailbreak kaldırma işlemi başarılı oluyor mu?
Ayrıca şu anda 13.4.1 için güncelleme istedim. Telefonu güncelledikten sonrada fabrika ayarlarına döneceğim. Doğru mu yapıyorum yardımcı olabilir misiniz?

Ayrıca bu okuyan bir insan varsa tavsiye vermek istiyorum. Bu forumda olmayıpta başka forumlarda olan crackli tweakler yükledim. Hatta bu insanların videoları vs var. Ne olacak adamlar video bile çekiyor kimsede kötü yorum yapmamış. Bende yükleyeyim dedim. Halbuki bu forumda uyarılar vardı buna rağmen yükledim. Neyse sonuca geleyim şu an telefonumdan arama yapamıyorum. Sadece internetini kullanabiliyorum. Umarım bu işlemler biterse telefonum eski haline kavuşur. Siz siz olun crackli tweakler yüklemeyiniz.

Saygılarımızla,

Checkra1n içerisinden restore system yapmak sadece kurulu olan jb yi kaldırır (cydia kalıntıları cihazda kalır)
Tamamen jb kaldırmak istiyorsanız cihazınızı itunes ile dfu modda sürüm güncelleyerek restore yapmanız gerekiyor.

merhaba jail break hata veriyor yükleyemiyorum yükleme esansında usb 1 - 6 kod 77 hatası almaktayım yardımcı olurmusunuz?
[automerge]1588460534[/automerge]
merhaba jail break hata veriyor yükleyemiyorum yükleme esansında usb 1 - 6 kod 77 hatası almaktayım yardımcı olurmusunuz?
her seferinde aynı hatayı alıyorum

[automerge]1588460534[/automerge]

her seferinde aynı hatayı alıyorum

Error -71: Use the (USB Safe) option in the boot menu.
Error -77: Remove your passcode before starting the jailbreak, you can set it back once done.
Error -78: Exit checkra1n and double-check you entered sudo checkra1n
Secure Boot Errors: You can disable Secure Boot in your BIOS settings.
USB Errors: Try swapping cables and changing from USB 2.0 (black port) to 3.0 (blue port) and vice versa.
Graphics Errors: Use the (Graphics Safe) option in the boot menu.
ACPI Errors: On the boot menu, select RAM mode, then press TAB and add acpi=off nomodeset to the prompt.

Hata -71: Önyükleme menüsündeki (USB Güvenli) seçeneğini kullanın.
Hata -77: Jailbreak'i başlatmadan önce şifrenizi kaldırın, bir kez bitirdiğinizde geri ayarlayabilirsiniz.
Hata -78: Checkra1n'den çıkın ve sudo checkra1n'ye girdiğinizi iki kez kontrol edin
Güvenli Önyükleme Hataları: Güvenli Önyükleme'yi BIOS ayarlarınızdan devre dışı bırakabilirsiniz.
USB Hataları: Kabloları değiştirmeyi ve USB 2.0'dan (siyah bağlantı noktası) 3.0'a (mavi bağlantı noktası) geçmeyi deneyin veya bunun tersi de geçerlidir.
Grafik Hataları: Önyükleme menüsündeki (Grafik Kasası) seçeneğini kullanın.
ACPI Hataları: Önyükleme menüsünde RAM modunu seçin, sonra SEKME tuşuna basın ve komut istemine acpi = off nomodeset ekleyin.

2 iphone arasında uygulama paylaşmaa yöntemleri bilenler yazabilir - birinde eski sürüm yüklü oldugu için buna nasıl paylaşırız

Uygulama paylaşmadan kastınız bir cihaz üzerinden Appstore dan indirilmiş bir uygulamayı diğer cihaza göndermek ise, cihazda kullandığınız hesap ile diğer cihazda giriş yaparak aynı uygulamayı indirebilirsiniz.
Sürüm desteklemez ise appadmin veya appstore++ tweakı ile uygulama sürümünü düşürerek yükleyebilirsiniz.

Merhaba grupta yeniyim ...
AltStore yükledim fakat bir sorunum var sisteme kendi Apple hesabımı girmiş bulundum apple hesabımı tamamen kapatabilir mi ?? Teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba grupta yeniyim ...
AltStore yükledim fakat bir sorunum var sisteme kendi Apple hesabımı girmiş bulundum apple hesabımı tamamen kapatabilir mi ?? Teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sorun yok, kullanmaya devam edebilirsiniz.

arkdaşlar sürümüm bu şekilde. jb yapmak istiyorum faka net bişey bulamadım var mı veya yok mu diye. var ise en sağlıklısı hangisi. yardımcı olurmusnuz? şimdiden teşekkürler

Geri