Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Az önce 1-2 saattir uğraştığım her kelimesini harfiyen düzgün yazdığım yararlı bir konu açtım checkn1x hakkında ve sebepsizce bir kaç dakika sonra bildirim düşmeden bile silindi. Birkaç gün evvel de konu açmıştım soru için onlar da sebepsizce silindi. Bu 1-2 saattir emek verdiğim konu silindikten bir kaç dakika sonra da forumdan yine sebep belirtilmeden yasaklandım. Ardından nedenini sormak için de bu hesabı açtım. Buradan yetkililere sormak istiyorum, neden sildiniz, yasakladınız? Emeğe saygınız yok mu? Keşke o konuyu kopyasını alsaydım. Yasaklanma nedenini de anlamadım. En azından diğer üst yetkililerin mesajı görebilmesi için bunu silmeyin bari, bu hesabı banlamayın. 1-2 saatlik emeğim boşa gitti. En azından o konuyu insanların yararlanabilmesi için beni yasaklayacaksanız da kendinizin adına o konuyu açın ki emeğim boşa gitmesin bari. Ramazan ayında oruçlu oruçlu sinirlendim. Hiç saygınız da mı yok?

Açmış olduğunuz Konunuz da hesabınız da aktif durumda.

Açmış olduğunuz Konunuz da hesabınız da aktif durumda.
Az önce yasaklanmıştım. Konu da silinmişti, bir hata olmalı o zaman. Ya da yetkililer geri açtı. Rahatsızlık verdiğim için özür dilerim mesajlar silinebilir. Hayırlı ramazanlar.

Az önce yasaklanmıştım. Konu da silinmişti, bir hata olmalı o zaman. Ya da yetkililer geri açtı.

Yasaklı bir kullanıcı hesabı id si ile eşleşme tespit edildiği için yasaklı konumuna geçtiniz.
Gerekli kontrol sonrası düzenleme yapıldı ve yasağınız kaldırıldı.

Arkadaşlar telefonum 6 Plus 11.3.1 sürümünü kullanıyorum.. bunu üst sürüme yükseltmeyi düşünüyorum ipsw dosyası bu işe mi yarıyor bu konuda çok bilgim olmadığı için size soruyorum.. yada hangi imza açık şuan yardımcı olur musunuz

merhaba iyi gunler iphone 6 cıhazım var ne denedıysem jalıbreak atamadım nasıl yapıcam canlı olarak yardımcı olucak bırısı var mı? discordtan olur vb yerden olabılır

bir de merak ettıgım soru jb yapılmadan tweak yuklenıyormu

Merhaba ios13.1 kullaniyorum jb yaptim fakat ota guncellemesini nasil kapatabilirim yardimci olurmusunuz?

Merhaba ios13.1 kullaniyorum jb yaptim fakat ota guncellemesini nasil kapatabilirim yardimci olurmusunuz?

Konu linkini inceleyin

Arkadaşlar ;
1- Bir tweak vardi klavyeden belirli bi tusa cift bastigimizda daha onceden ayarlanmis bir metni otomatik olarak yaziyordu.Tweak ismini bilen var mi?

2- Cydia impactor ile ipa yuklenmiyor artik anladigim kadariyla hata veriyor.Altstore uygulamasi oneriliyor ipa yuklemek icin fakat altstoreyi indirip calistirdigimda itunesi microsoft storeden indirdigim icin acilmiyor(apple sitesi uzerinde sadece mic. store olarak var) bu durumu nasil halledebilirim?

2a- ipayi bir sekilde yukledigim zaman 7 gunde bir tekrar yuklememek icin suan en guncel yontem nedir?

Arkadaşlar ;
1- Bir tweak vardi klavyeden belirli bi tusa cift bastigimizda daha onceden ayarlanmis bir metni otomatik olarak yaziyordu.Tweak ismini bilen var mi?

2- Cydia impactor ile ipa yuklenmiyor artik anladigim kadariyla hata veriyor.Altstore uygulamasi oneriliyor ipa yuklemek icin fakat altstoreyi indirip calistirdigimda itunesi microsoft storeden indirdigim icin acilmiyor(apple sitesi uzerinde sadece mic. store olarak var) bu durumu nasil halledebilirim?

2a- ipayi bir sekilde yukledigim zaman 7 gunde bir tekrar yuklememek icin suan en guncel yontem nedir?

Yüklü itunesi silin ve apple sayfasından indirip yükleyin.

7 günde bir imzalamamak için dev hesabı almanız gerekli. (1 yıllık ipa imzalanır)

549dc8a9c983f349a817d583a5eac86b.jpg

ReProvision tweak'i. Apple id ve şifre istiyor arkadaşlar. Bu sorun yaratmaz mı? Yani bütün bilgilerimi öğreniyorlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

549dc8a9c983f349a817d583a5eac86b.jpg

ReProvision tweak'i. Apple id ve şifre istiyor arkadaşlar. Bu sorun yaratmaz mı? Yani bütün bilgilerimi öğreniyorlar

Temp mail ile icloud hesabı açıp yapabilirsin. Parolasını unutma hesabın yeter

Arkadaşlar bu ipa yükleme mevzusu beni çıldırtmak üzere.Unc0ver'i bir türlü yükleyemiyorum.3Utools ile denedim,alt store ile denedim her seferinde bir hata veriyorlar.Başka yolu yokmudur ipa yüklemenin.?

Geri