Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
burdaki windows için söylenenleri yaptım altserver simgesi de ekrana geldi, sitesine safari ile girip ipa dosyasını 5S cihazıma indiriyorum fakat ipa dosyasını açmak için seceneklerde altserver cıkmıyor nerede hata yapmış olabilirim?

teşekkürler.

Selamun Aleyküm iphone 8 cihazı iphone x gibi kullanmak için tweak bilen varmıdır ? mesela alttan açtığımız pencere sağ üstten açmak için vs diğer özellikleri için ?
[automerge]1587674546[/automerge]
Eski sürüm uygulama yüklemek istiyorsan telefonda jailbreak varsa cydia tweak girerek istediğin uygulamanın alt sürümünü indirebilirsin googleden aratabilirsin veya burda hatırlayan varsa söylerse iyi olur ismi veya tewak i

Merhaba, konu daha önce açıldı mı bilmiyorum sorunum şu:

iphone 5 10.3.3 cihaza icloud bypass yaptıktan sonra jailbreak yapamıyorum, sim aktivasyonu yapmak için de jailbreak yapmam gerekiyor. Yardımcı olacak arkadaşımız varmı?

selamlar,

siteden alabildiğim yardım ile appcake üzerinden unccover yüklemeyi başardım cihaz sürümüm 12.4.1 uygulama sürümü 4.3.1 unsupprted uyarısı alıyorum. yrdm pls.

Cydia fabrika ayarlarına nasıl döner ? yani içindeki kendi repo larını silince ters çalışmaya basladı yeniden silip kurdum aynı yerden devam ediyor nasıl yeni yüklenmiş gibi yükleyebilirim ?

arkadaşlar windows 10 üzerine virtual macos kurdum, checkrain yükledim fakat usb takınca orada iphoneyi görmüyor bir türlü olmadı neden olabilir sizce?

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    311.2 KB · Görüntüleme: 16
arkadaşlar windows 10 üzerine virtual macos kurdum, checkrain yükledim fakat usb takınca orada iphoneyi görmüyor bir türlü olmadı neden olabilir sizce?

Checkra1n vmware desteklemiyor. Sanal bir mac kuracaksanız kvm ile sanallaştırabilirsiniz veya bilgisayarımızda linux çalıştırıp checkra1n’in linux sürümünü kullanabilirsiniz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Checkra1n vmware desteklemiyor. Sanal bir mac kuracaksanız kvm ile sanallaştırabilirsiniz veya bilgisayarımızda linux çalıştırıp checkra1n’in linux sürümünü kullanabilirsiniz.

iphoneyi gördü jailbreak işlemine başlıyor fakat aşağıdaki hatayı alıyorum buda vmware yüzünden mi acaba?

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    43.4 KB · Görüntüleme: 14
iphoneyi gördü jailbreak işlemine başlıyor fakat aşağıdaki hatayı alıyorum buda vmware yüzünden mi acaba?

Evet. Sanal sistem olduğundan ilk Windows’a bağlanıyor. İlla sanal makina kullanacağım diyordanız kvm’yi deneyebilirsiniz.

Selamun Aleyküm appstore de yer alan eski sürüm uygulama yüklü bir iphone de bu uygulamayı başka bir iphoneye yollayabilirmiyiz ?

şu şekilde kali linux kursam olur mu peki?

Az önce 1-2 saattir uğraştığım her kelimesini harfiyen düzgün yazdığım yararlı bir konu açtım checkn1x hakkında ve sebepsizce bir kaç dakika sonra bildirim düşmeden bile silindi. Birkaç gün evvel de konu açmıştım soru için onlar da sebepsizce silindi. Bu 1-2 saattir emek verdiğim konu silindikten bir kaç dakika sonra da forumdan yine sebep belirtilmeden yasaklandım. Ardından nedenini sormak için de bu hesabı açtım. Buradan yetkililere sormak istiyorum, neden sildiniz, yasakladınız? Emeğe saygınız yok mu? Keşke o konuyu kopyasını alsaydım. Yasaklanma nedenini de anlamadım. En azından diğer üst yetkililerin mesajı görebilmesi için bunu silmeyin bari, bu hesabı banlamayın. 1-2 saatlik emeğim boşa gitti. En azından o konuyu insanların yararlanabilmesi için beni yasaklayacaksanız da kendinizin adına o konuyu açın ki emeğim boşa gitmesin bari. Ramazan ayında oruçlu oruçlu sinirlendim. Hiç saygınız da mı yok?

Geri