Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tekrar jb yapın ve cydia yı söylediğim şekilde kaldırın.
Sorun olursa itunes ile restore yaparsınız.

popcorn time yükledikten sonra böyle bir sorunla karşılaştım. uyg yüklenmiş ama girdiğim anda atıyor

E5A3F936-3A79-4D76-98A5-D439021C2C42.jpeg

@efsane appSync güncelledim olmadı bunu daha öncede indirmeye çalışmıştım aynı bu hatayı alıyordum başka yerden indirebileceğim site var mı ?

@Safari

Maalesef bildiğim yok... olsada imza ister yani ipayı Cydia impactor gibi benzer bir araçla imzalaman gerekecektir

Kolay Gelsin Unc0ver Güvenilir olmayan geliştirici uyarısı veriyor bunu nasıl aşarım ve cihazdan nasıl jb kaldırabiliriö detaylı yazarsanız sevinirim yeniyim İos 13.3 uncover ile jailbreak yaptım

Kolay Gelsin Unc0ver Güvenilir olmayan geliştirici uyarısı veriyor bunu nasıl aşarım ve cihazdan nasıl jb kaldırabiliriö detaylı yazarsanız sevinirim yeniyim İos 13.3 uncover ile jailbreak yaptım

Uncover Ayarlardan restore rootfs sekmesini açıp tekrar jb yapın jb cihazdan silinir.
Daha sonra Uncover uygulamasını normal uygulama siler gibi silin.

X
Uncover Ayarlardan restore rootfs sekmesini açıp tekrar jb yapın jb cihazdan silinir.
Daha sonra Uncover uygulamasını normal uygulama siler gibi silin.
şuab giremiyorum uygulamaya uygulama doğrulanamıyor hatası alıyorum bunun için bi tweak varmı nasıll giricem uygulamaya

X

şuab giremiyorum uygulamaya uygulama doğrulanamıyor hatası alıyorum bunun için bi tweak varmı nasıll giricem uygulamaya

Uncover uygulamasını silin ve tekrar yükleyin.
(Uncover uygulamasının sertifika süresi bittiği için hata alıyorsunuz)

herkese selam iphone 6 ios 12.4.4 cihazım var uzun süredir jailbreak yüklemek istiyorum ama karantina dolayısı ile bilgisayarıma gidemiyorum bana bilgisayar sız jb yapacak bir şey önere bilirmisiniz yada whatsapp watusi yükleyebilecegim bi profil teşekkürler iyi akşamlar :)

herkese selam iphone 6 ios 12.4.4 cihazım var uzun süredir jailbreak yüklemek istiyorum ama karantina dolayısı ile bilgisayarıma gidemiyorum bana bilgisayar sız jb yapacak bir şey önere bilirmisiniz yada whatsapp watusi yükleyebilecegim bi profil teşekkürler iyi akşamlar :)

Yanlızca pc ile jb yapabilirsiniz

Uncover uygulamasını silin ve tekrar yükleyin.
(Uncover uygulamasının sertifika süresi bittiği için hata alıyorsunuz)
dediğini yaptım uncover ı sılip yükledim sonra un jailbreak yaptım cihaz reboot oldu açıldı uncover silinebiliyordu ama cydıa silinmedi ayrıca cihazda güncellemeleri görmemeye başladı ayarlarından gidip fabrika ayarlarına sıfırladım güncelleme sekmesi çalışsın ve cydia silinsin diye sıfırladı cihazı cydia silindi ama güncelleme almıyor hasla cihaz napmamı önerirsin itunes la ios 13.4 e güncelleyimmi bu sorunu nasılş çözerim

dediğini yaptım uncover ı sılip yükledim sonra un jailbreak yaptım cihaz reboot oldu açıldı uncover silinebiliyordu ama cydıa silinmedi ayrıca cihazda güncellemeleri görmemeye başladı ayarlarından gidip fabrika ayarlarına sıfırladım güncelleme sekmesi çalışsın ve cydia silinsin diye sıfırladı cihazı cydia silindi ama güncelleme almıyor hasla cihaz napmamı önerirsin itunes la ios 13.4 e güncelleyimmi bu sorunu nasılş çözerim

Uncover Ayarlardan restore rootfs sekmesini açıp restore işlemi yapmalıydınız
(İşlem gerçekleşmezse aynı işlemi 3-4 kez tekrarlamanız gerekirdi)
Jb yapılmış bir cihaza ayarlardan sıfırlama yapılmaz. !!

Uncover jb tekrar kurup aşağıdaki işlemi yapabilirsiniz.
OTA Sorunu İçin
Cihazda beta profil varsa silin.
UncOver a uygulamasına girin ve clear diagnostics data tiklayin
UncOver da restore rootFS haricinde bütün tikleri kaldırın ve jailbreak e tıklayın işlem tamamlanmayacak
Telefon ayarları genel güncelleme merkezine tıklayın ve güncellemeyi indirin

Veya itunes ile cihazınızı dfu mod da restore yaparak 13.4 e güncelleyebilirsiniz.

Geri