Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhabalar bir sorum var; iPhone 8 plus cihazıma jailbreak yaptım 2 ay oldu hemen hemen. Checkra1n ile yaptım uzun uğraşlar sonucunda. Cydia dan memnunum ios 12 de sileo deneyimim olmuştu sevdiğim yönü arayüzü ve hızıydı şuana kadar da bir sorun yaşamadım cydia ile maşallah diyelim. Acaba sileo kurmam mümkün mü repo ile falan ? sürümüm ios 13.3.1

Beyler Selam İOS 13.3 YÜKLÜ İPAD 7 YE jailbreak yaptım orjinal içinde gelenlerle birlikte kullanıyorum hiç bir eklenti kurmadım sadece ücretli uygulamaları indirebilmek için app cake yükledim fakat bir sorunum var cihazın pili jail breaksiz haline göre sanki daha fazla gitmeye başladı gözle görülür şekilde düşüş fark ettim böyle bir sorun ve çözümü varmı ? ve en temiz jailbreak kaldırma yöntemi nedir pil böyle çok düşecekse jb kaldırmayı düşünüyorum uncover ile yaptım yardımlarınızı bekliyorum

Beyler Selam İOS 13.3 YÜKLÜ İPAD 7 YE jailbreak yaptım orjinal içinde gelenlerle birlikte kullanıyorum hiç bir eklenti kurmadım sadece ücretli uygulamaları indirebilmek için app cake yükledim fakat bir sorunum var cihazın pili jail breaksiz haline göre sanki daha fazla gitmeye başladı gözle görülür şekilde düşüş fark ettim böyle bir sorun ve çözümü varmı ? ve en temiz jailbreak kaldırma yöntemi nedir pil böyle çok düşecekse jb kaldırmayı düşünüyorum uncover ile yaptım yardımlarınızı bekliyorum

Uncover Ayarlardan restore rootfs sekmesini açıp restore yapın

hocam peki jailbreak pil tüketimini arttırıyormu (ekstra tweak kullanmıyorum ) ve uygulama içi ücretsiz satın alım yapabildiğimiz bir tweak varmı

Jb %5 etkiler + kurduğun her tweakın (çalışma prensibine bağlı) pil tüketimine belli bir miktar etkisi vardır.
Localappstore tweakı var fakat her uygulamada çalışmayabilir.

Jb %5 etkiler + kurduğun her tweakın (çalışma prensibine bağlı) pil tüketimine belli bir miktar etkisi vardır.
Localappstore tweakı var fakat her uygulamada çalışmayabilir.
çok sağol hocam cydıa da arattım dediğin tweak i ama çıkmadı :/

Bunu nasıl düzeltebilirim acaba?

Ekli dosyalar

• D61A864A-E606-4CFE-9198-6D9B8098DB10.jpeg
    D61A864A-E606-4CFE-9198-6D9B8098DB10.jpeg
    158.6 KB · Görüntüleme: 16
Hangi repodan kurdunuz watusiyi.
Crack kurulum yapmışsınız.
şu repodan *****$tweakini kurşunla bu hatayı vermeye başladı. Watusiyi fuad repodan kurmuştum
[automerge]1586173862[/automerge]
tavsiyem normal reposundan kurun reklamı engellemek için adguard uygulamasını kullanın hem şuan ücretsiz kampanyası var
Kaldırdım ve kendi reposundan tekrar kurdum ama düzelmedi hala aynı hatayı veriyor

Merhabalar bir sorum var; iPhone 8 plus cihazıma jailbreak yaptım 2 ay oldu hemen hemen. Checkra1n ile yaptım uzun uğraşlar sonucunda. Cydia dan memnunum ios 12 de sileo deneyimim olmuştu sevdiğim yönü arayüzü ve hızıydı şuana kadar da bir sorun yaşamadım cydia ile maşallah diyelim. Acaba sileo kurmam mümkün mü repo ile falan ? sürümüm ios 13.3.1

Merhabalar herkese iyi forumlar gereksiz konu açmak istemedim arkadaşlar burdan yardimlarinizi-cevaplarinizi bekliyorum.. İphone X 12.3.1 için hangi jb yapmaliyim ne önerirsiniz benim için tweakleri saglam calisan bana problem yasatmayacak hangi jb yapmaliyim cevaplariniz için simdiden tşkler :campeon:

Öyle bir ihtimal yok

Merhabalar herkese iyi forumlar gereksiz konu açmak istemedim arkadaşlar burdan yardimlarinizi-cevaplarinizi bekliyorum.. İphone X 12.3.1 için hangi jb yapmaliyim ne önerirsiniz benim için tweakleri saglam calisan bana problem yasatmayacak hangi jb yapmaliyim cevaplariniz için simdiden tşkler :campeon:

Checkra1n ile jb yapabilirsiniz.

Checkra1n ile jb yapabilirsiniz.

Cevabin icin tşk ederim dostum ama MacOs olmadan kurulum olmuyor mu ?

Cevabin icin tşk ederim dostum ama MacOs olmadan kurulum olmuyor mu ?

Konuları inceleyin.

çok acil yardıma ihtiyacım var PC’den jb yaptım checkrainden sonra telefonu kapatıp açayım dedim checkrain gitmiş sonra cahilliğimden telefonu sıfırlardım her şeyi ve Cydia duruyor sadece menüde ama girdiğimde yani bastığımda direkt atıyor uygulamadan şimdi ben tamamen kaldırmak istiyorum Cydia ve JByi ne yapabilirim lütfen yardım edin

çok acil yardıma ihtiyacım var PC’den jb yaptım checkrainden sonra telefonu kapatıp açayım dedim checkrain gitmiş sonra cahilliğimden telefonu sıfırlardım her şeyi ve Cydia duruyor sadece menüde ama girdiğimde yani bastığımda direkt atıyor uygulamadan şimdi ben tamamen kaldırmak istiyorum Cydia ve JByi ne yapabilirim lütfen yardım edin

Tekrar jb yapın ve checkra1n ayarlarından restore system ile restore yapın

Affınıza sığınarak soruyorum checkrain ayarlarına nerden girebilirim

Tekrar jb yaptığınızda checkra1n uygulaması cihaza yüklenir. uygulamayı açın.
be2ab6fa679e24d12b01ba80587577ea.png

Geri