Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hocam öyle de denedim yine kurmadı hatta hani setup ilerliyo mu diye bakarken bi ara %75 e kadar geldi sonra yine %25 lere düştü setup çok saçma bir şey anlamadım peki cydia yı başka şekilde silemem mi belkide onun yüzünden jb olmuyodur artık var mı böyle bi ihtimal
Cihazı iTunes’tan sıfırlayabilirsiniz cydia tamamen kalkar.

Merhaba Adminler ve Forum Üyeleri
Suan Ev Internetim yok,,sinirsiniz LTE var Iphone da
Cihazimi 2 haftadir Update yapamadim WiFi gerekdigi icin,acaba Tweak varmi LTE üzeri Backup yapabilmem icin
Itunes kulanmak istemiyorum... tsk

Son düzenleme:
Arkadaşlar iOs 13 de icon isimlerini değiştirebilen çalışan bir tweak varmı bildiğiniz️Icon Renamer işe yaramadı denedim bigbosstakini

Rehberimde kayıtlı olmayan numaraların beni aramasını engellemek için bir tweak mevcut mu ?

Menüden “Ayarlar” kısmına giriş yapın.Ayarlar içerisinde bulunan “Telefon” kategorisine ulaşın.Açılan pencerede “Bilinmeyenleri Sessize Al” özelliğini aktifleştirin. Rehberde olmayan numara aradığı zaman meşgul çalacaktır ve siz arayan numarayı bildirim şeklinde alacaksınız.

merhaba arkadaşlar bende iphone 7 plus 13,3,1 sürümü var ve checkra1n jailbreak kurulu cydia da ********repolarını ekliyorum cydiayı kapatıp açınca ikisi de siliniyor sebebi nedir yardımcı olabilir misiniz...
Her ikiside forum içerisinde yasaklı repolardır ve o repoları kullandığınız sürece forumdan yardım alamazsınız.

Moderatör tarafından düzenlendi:
selamın aleyküm arkadaşlar. iphone 7 ios 13.3 veraiyonlu cihazı uncover jailbreak yapmak istiyorum ama daha önceki gibi şarj problemi yaşanıyormu ? bunu sormak istedim. ve bildiğiniz gibi chimera şarj problemi yaşatmıyordu. bu yüzden bende korktuğum için chimera jailbreak bekliyorum. bu konuda bana bilgi verebilirseniz sevinirim. hayırlı cumalar.

selamın aleyküm arkadaşlar. iphone 7 ios 13.3 veraiyonlu cihazı uncover jailbreak yapmak istiyorum ama daha önceki gibi şarj problemi yaşanıyormu ? bunu sormak istedim. ve bildiğiniz gibi chimera şarj problemi yaşatmıyordu. bu yüzden bende korktuğum için chimera jailbreak bekliyorum. bu konuda bana bilgi verebilirseniz sevinirim. hayırlı cumalar.

Daha yeni olduğundan betalar çıkacaktır. Stabil sürüm çıktığında belli olur

Tapatalk Pro kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar bir ipa dosyası indirdim filza ile yeklemek istedim ama uygulama en az ios 12 istiyor ben 11.3.1 deyim. Bu uygulamayı yüklemenin yolu varmıdır.

Arkadaşlar merhaba benim snapchat uygulamadı açılmıyor. 13.3.1 checkraın jailbreak yüklü. Bütün bypass tweaklerinide denesim fakat olmadı yardımcı olabılırmisiniz. Denediğim tweakler liberty, a-bypass, unsub, nosub.
[automerge]1582970277[/automerge]
Arkadaşlar merhaba benim snapchat uygulamadı açılmıyor. 13.3.1 checkraın jailbreak yüklü. Bütün bypass tweaklerinide denesim fakat olmadı yardımcı olabılırmisiniz. Denediğim tweakler liberty, a-bypass, unsub, nosub.

C92EA9BF-C713-4C41-9EEC-305A56E5CBE9.png

Ekli dosyalar

• 9356C604-07FF-48FC-A6A4-016F8F6DC5DB.png
    9356C604-07FF-48FC-A6A4-016F8F6DC5DB.png
    428.3 KB · Görüntüleme: 9
[automerge]1582970277[/automerge]

Ekli dosyayı görüntüle 16267

Shadow tweak ini kurun
Snapchat i aktif edin shadow tweak i içerisinden sonra snapchat i silip
Tekrar yükleyin sonra yüklendikten sonra shadow tweak i ayarlarından snapchat in aktif olduğuna emin ondan sonrada aktif girin eğer aktif değilse aktifleştirin ve girin

Geri