Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iphone 7 plus telefonuma sanal macos ile checkra1n kurdum cydia yükledim sonra carbridge tweek satın aldım uygulama esnasında bir hata verdi telefonun her yerinde EXIT yazıyordu kapatıp açtım tekrar jb yaptım bu sefer Cydia açılmıyor

CarBriedge IOS 13 için güncel değil

Merhaba, iPhone XS Max kullanıyorum ve cihazımda iOS 13.1.3 yüklü. Bu telefona Jailbreak yapılabilir mi? Teşekkür ederim cevaplarınız için

Merhaba, iPhone XS Max kullanıyorum ve cihazımda iOS 13.1.3 yüklü. Bu telefona Jailbreak yapılabilir mi? Teşekkür ederim cevaplarınız için

Şimdilik o sürüme Jailbreak yok... IOS 13.3'e güncelleme yapın ve yeni Jailbreak'i bekleyin...

Youtube ++ ve İnstagram ++ kullaniyorum adblock++ yükledim fakat işaretledigim reklamlardan kurtulamadim. Host dosyami bozmak istemiyorum. Doğru tweak öneriniz var mi?1003DC83-211C-4F4B-A496-1FAA021B07E0.jpeg

Merhabalar ve kolay gelsin herkese..
Facebook ve Messenger uygulamalarında kullanılan "Finch" çıkartmalarını Whatsapp uygulamasında kullanabilme ihtimali var mıdır acaba?
İnternet'ta arattırıp paket olarak indirdim lakin salt fotoğraf olarak çıkıyor, hareketli olarak kullanmak istiyorum, mümkün müdür?

O youtube daki alttaki youtube un reklaöı değil o reklam youtube++ nın reklamı o alttakine bir şey yapamassın fakat o trendyol reklamına youtube tools kurup giderebilirsin

youtube tools u yükledikten sonra ayarları nasıl olmalı hangilerini açmak gerekli ?
General sekmesindeki ilk 4 ayarı açtım başka var mı

Hocam crackli repo dememiz için ne gibi etkenler olmalı

Crackli repo ve Tweak kesinlikle "forumda" paylaşmak yasaktır... özeline kimse karışamaz tabiki... yalnız burda ilk harfi bile geçmesin

Forum dışında istediğini paylaşabilirsin...

c1b8e768a73af40e657a2b3f31247e49.jpg

Beyler dock kenarlarında ki hatlar hangi tweak?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yokmu bilen?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selam windows 10 kullanıyorum telefonum 12.4.4 5s checkrain ile yapmaya çalıstım ama trigger bölümünde tıkanıp kalıyor.ve telefonu acıp kapatınca jb gidiyormuş galiba ben de vazgeçip uncover beklemeye karar verdim ama uncover cıkacak mı cıkmayacak mı bilginiz var mı bekleyeyim mi?( linux ve bootrain denedim yine aynı)

Selam windows 10 kullanıyorum telefonum 12.4.4 5s checkrain ile yapmaya çalıstım ama trigger bölümünde tıkanıp kalıyor.ve telefonu acıp kapatınca jb gidiyormuş galiba ben de vazgeçip uncover beklemeye karar verdim ama uncover cıkacak mı cıkmayacak mı bilginiz var mı bekleyeyim mi?( linux ve bootrain denedim yine aynı)

İPhone 5s son sürüm 12.4.5 olduğu için şu anda sadece Checkra1n Jailbreak yapabilirsin... başka bir yöntem yok...

Checkra1n konusuna bir göz atın

Son düzenleme:
Jailbreak TR Ailesi Herkese Merhaba iPhone 5s 12.4.4 sürümlü cihazım var jailbreak yapamadım bir yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler

Konu linkini inceleyin.

merhaba jailbreak yapmam icin yardimci olurmusun
[automerge]1581263060[/automerge]
jailbreak icin yardimci olurmusun

Geri