Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öncelikle herkeze iyi forumlar

hocam benim bir sorum olacaktıda

Benim sürümüm 13.3 ve ip 8 kendi telefona
Checnkra diye bişey işte neyse ben bunu kullanmak istemiyorum yani özetle başka jailbreak çıkıcakmı ? 13.3 için

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Öncelikle herkeze iyi forumlar

hocam benim bir sorum olacaktıda

Benim sürümüm 13.3 ve ip 8 kendi telefona
Checnkra diye bişey işte neyse ben bunu kullanmak istemiyorum yani özetle başka jailbreak çıkıcakmı ? 13.3 için

Henüz bir jailbreak aracı yok chechra1n dışında, yayınlanırsa forumda konusu açılır ve nasıl yapılacağı anlatılır.

Arkadaşlar iOs 13 JB windows veya safari JB varmı iPhone X ler için

iPhone X alacamda

Checkran var ama macOs için ve windows bilgisayara macOs tarzı bir uygulama bardı ama adını umuttum biraz araştırırsan bulursun vede ios 13 için safari jb yok sadece videoları var onlarada inanma

Checkran var ama macOs için ve windows bilgisayara macOs tarzı bir uygulama bardı ama adını umuttum biraz araştırırsan bulursun vede ios 13 için safari jb yok sadece videoları var onlarada inanma

Peki macos ile yaptım diyelim cihaz kapandı diyelim şarzı bitince tekrar mac ilemi jb’lencek!

selamun aleyküm ben jailbreak uygulamasını sildim cydia açımıyor şimdi 12.2.1 nasıl eski hale çeviririm her şey silinir mi notlar fotolar numaralar falana

selamun aleyküm ben jailbreak uygulamasını sildim cydia açımıyor şimdi 12.2.1 nasıl eski hale çeviririm her şey silinir mi notlar fotolar numaralar falana

Telefon kapandıktan sonra mı açılmamaya başladı

Arkadaşlar Homegesture tweakinde kaydırma haraketini kapatabilirmiyim? Onun dışındaki özelliklerini kullanmak istiyorum.

Arkadaşlar noctis12 tweakini kullanıyorum ancak instagramda alt taraf böyle bunu nasıl çözebilirim? Çözen varmı?

Ekli dosyalar

• 472D3F03-2538-45D5-A08C-241415BD53BA.jpeg
    472D3F03-2538-45D5-A08C-241415BD53BA.jpeg
    9.6 KB · Görüntüleme: 23
Geri